Zi de zi

In inima muntiilor

In capitolul anterior v-am adus la cunostiinta o prima parte din marea mea aventura in inima muntiilor si cum am reusit sa ma indragostesc nebuneste de o copila.Asadar,am plecat din pub si ne-am dus in oras sa ne mai plimbam fiindca  timpul se scurgea foarte repede, asa de repede cum ar manca Oana Roman o shaorma cu de toate! Bineinteles ca ne-am luat de mana si am pornit din nou la drum ca doi indragostiti…Eram asa de ‘’in love’’ ca mai aveam putin si intram intr-un stalp, dar noroc ca m-a tras Alexandra,ma mai faceam si de ras.Dupa ce ne-am plimbat mai bine de jumatate de ora prin oras am decis sa ne intoarcem in parc si sa stam pe o banca undeva pe la fantana aia din centrul parcului.

Ajunsi acolo nu prea aveam unde sa ne asezam dar am avut norocul sa plece unele persoane de pe banca si sa ne asezam noi..asta am facut! Am stat acolo linistiti pana cand ne trezim cu un om batran de vreo 80 de ani langa noi. Initial ma intrebase daca poate sa stea si el sa-si citeasca ziarul ca il dor picioarele,la varsta lui cred si eu! Eu un baiat politicos ce sunt,normal ca i-am dat voie sa stea langa noi. A fost putin ciudat..noi ne sarutam iar el statea langa noi.Am inceput sa radem si sa ne gandim la ce romantici incurabili suntem,stam pe o banca langa un mos.Foarte tare frate! Noi doi indragostiti si langa noi un mos.Genial! La un moment dat am tras cu ochiul sa vad ce tot citeste si cand vad ca are o revista de la Playboy ascunsa sub ziar am inceput sa rad ca si cand am fumat iarba! Alexandra m-a intrebat ce am si i-am spus sa se uite subtil ce citeste batranelul asta simpatic..

Cand a vazut a inceput sa rada (reamintesc ca avea un ras mai ciudat ca aia de la roata norocului)  in continuu,am inceput si eu ca era normal ..Pot spune ca au zburat aproape toti porumbeii din parc si totodata toate din jurul fantanei s-au eliberat ! A fost pur si simplu senzational cum spune Dan Diaconescu! Totusi eram in parc ..o zona publica iar noi am tulburat linistea in el! Am deranjat o gramada de lume..dar tot nu-mi pasa ce se intampla in jur ca doar eram alaturi de Ea..Spun eu asta dar la cativa metri de noi era o baba care se plangea unor politisti! Era clar..veneau la noi! La ce cuplu nebun faceam am decis sa fugim si sa ne strecuram printre tufisuri ca sa iesim din parc. Intr-un final am reusit sa scapam. Cu siguranta nu o sa uit ceea ce s-a intamplat in ziua aia!

Leave a Reply