Frumusete

Parfumul Donna Karan Cashmere Mist

Nu stiu de ce credeam ca deja am facut o recenzie pentru acest parfum. Poate pentru ca deja sunt foarte obisnuita cu el. Cand eram doar un copil, oriunde ma duceam, simteam prezenta acestui parfum pe cineva. Popularitatea lui s-a inradacinat adanc in mintea mea si a devenit un lucru despre care eu ar fi trebuit sa vorbesc deja.

In sticla: Bergamota si o foarte usoara nuanta lemnoasa si florala.

La aplicare: Parfumul Cashmere MIst se deschide cu o usoara nuanta de citrice, care are rolul de a conduce parfumul in etapa sa dominanta, o etapa cu nuante florale si lemnoase foarte blande si cu o usoara atingere de pudra, care parca acopera purtatorul cu o patura calduroasa. Multe parfumuri imi aduc aminte de mama mea pentru ca, atunci cand eram copil, colectia ei de parfumuri m-a ajutat sa imi formez preferintele din ziua de azi in materie de parfumuri.

Paco Rabanne 1 Million este un parfum pe care-l pot asemana usor cu acesta.

Donna Karan Cashmere MistCashmere MIst este unul dintre acele parfumuri care imi amintesc foarte mult de ea pentru ca a avut si ea un asemenea parfum la un moment dat. Trebuie totusi sa recunosc ca nu sunt o mare fana a acestui parfum, in ciuda tuturor amintirilor placute pe care mi le starneste. Din nefericire, este putin cam plictisitor. Altfel, este cald si moale. Este foarte dragut si bland si miroase precum amintirile din timpul anilor ‘90.

Este de asemenea foarte curat, precum sapunul, pudra sau rufele abia spalate, daca esti interesat de un parfum curat. Eu doar cred ca miroase putin cam generic, dar trebuie sa recunosc ca poate eu doar m-am plictisit de mirosul sau, pentru ca m-am obisnuit cu el de cand a fost scos pe piata.

Extra Cashmere Mist:

Parfumul Cashmere Mist a fost pe piata inca din 1994. Inca ramane usor accesibil si poate fi achizitionat la o varietate de magazine sau in mediul online.

Design: Unor oameni le place foarte mult acest design si alti oameni nici macar nu il suporta. Eu sunt unul dintre aceia care il iubesc, desi recunosc ca poate sunt putin cam subiectiva, pentru ca am crescut vazand aceasta sticla si mirosindu-i parfumul, deci este posibil sa fiu putin atasata de el. Totusi, este un design putin cam depasit, in sensul ca reflecta o estetica cam timpurie. Exista doua tipuri de sticla pentru Cashmere Mist: o sticluta creata din sticla opaca si o sticulta transparenta.

Familia de parfumuri: Clean Woodsy Floral

Note: bergamota, lacramioare, iasomie, piele de caprioara, lemn de casmir, lemn de santal, mosc si vanilie

 

 

Leave a Reply