Electro

Beko RDSA310M20XP pentru orice loc

Pentru fiecare bucatar si pentru fiecare bucatarie exista elemente care se potrivesc perfect si care ofera caracteristici ce tind sa faca totul mai usor sau permit un mic rasfat oricand utilizatorii simt nevoia. Un frigider cu doua usi poate fi exact ceea ce trebuie in aceasta dorectie si asta fie ca este vorba despre bucataria pe care o aveti acasa dar si in cazul in care este vorba despre pozitionarea sa in birou sau in locul de servit masa de la munca. Cei care poate cauta un produs cu care sa utilize o locuinta de vacanta sau poate una ce va fi inchiriata tot un model Beko RDSA310M20XP poate fi varianta optima.Beko RDSA310M20XP

Un astfel de frigider cu doua usi poate fi benefic din mai multe considerente si unul poate fi faptul ca nu ocupa foarte mult spatiu in partea de instalare si de asezare in cadrul unei locuinte mai ales daca aceasta nu este una foarte spatioasa. Un alt motiv pentru care Beko RDSA310M20XP poate fi o variant optima este faptul ca ofera un frigider foarte incapator si astfel un congelator relative sufficient ceea ce inseamna punerea unui accent pe utilizarea de produse proaspete. Indiferent de situatia ce a dus la alegerea acestui model putem sa trecem sa vedem la ceea ce ofera efectiv acest model si pentru inceput este un aspect elegant si asta pentru ca este prezent inoxul. In ceea ce tine de gabarit veti avea dimensiunea de 175.4 cm pentru inaltime, de 59.5 cm in latime si de cei 60 cm ai adancimii. Daca la unele modele partea de dimensiune si de instalare se lega direct de dimensiune si de deschiderea usilor pentru Beko RDSA310M20XP acest aspect beneficiaza de o caracteristica avantajoasa si anume de faptul ca usile sunt unele reversibile.

Mai multe plusuri ale Beko RDSA310M20XP

Modelul de deschidere al usilor se poate lega la un moment dat si de ceea ce inseamna utilizarea volumului interior si asta pentru ca veti avea un volum net total de 306l. Impartirea volumului sau compartimentarea exacta a frigiderului cu doua usi se face prin partea de frigider al carui volum este de 237l si congelatorul cu un volum net de 69l. pe langa aceasta compartimentare veti mai avea si alte elemente interioare ce va pot ajuta tot la o utilizare eficienta a volumul net si pentru frigider veti avea doua compartimente. In privinta frigiderului utilizarea volumului se poate face prin intermediul unuia dintre cele 4 rafturi, unuia dintre cele 4 rafturi de pe usa acestuia dar si prin intermediul compartimentului de fructe si legume.

Lista de elemente ce pot face ca un frigider cu doua usi Beko RDSA310M20XP sa fie mult mai avantajos decat altele poate continua cu ceea ce inseamna sistemul antibacterian, prezenta unei functii Safety Glass sau poate XXl SpaceBox. Nu trebuie pierduta din vedere nici partea de zgomot pe care il produce si asta pentru linistea functionarii nocturne fiind un nivel de zgomot de 42dB. Un plus mai poate fi si autonomia de 19h fara curent electric dar mai ales eficienta energetica A+.

Leave a Reply