Electro

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ – pastreaza alimente pentru intreaga familie

O combina frigorifica poate avea  numeroase avantaje mai ales pentru o familie numeroasa. Pe langa faptul ca ofera un interior incapator, aceasta are si mai multe compartimente, dar si functii. Un astfel de dispozitiv este si Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+.

Ce fel de design are aceasta combina frigorifica?

Culoarea acestui model este albul. De asemenea, se deschide spre partea dreapta, insa usile sale sunt reversibile. Are un maner vertical. In ceea ce priveste dimensiunile (IxLxA), trebuie spus ca sunt de 201 x 59.5 x 60 cm, avand un design modern si incapator.

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ – cateva informatii despre trasaturile tehnice pe care ar trebui sa le stiti

Acest model are un volum net total de 325 l, fiind o combina frigorifica potrivita pentru o familie numeroasa. Afisajul sau este de tip LCD, ceea ce inseamna ca informatiile vor fi mai usor de citit. Clasa de eficienta energetica a acestui model este A+, datorita careia consumul de curent electric va fi unul mai redus.

Congelatorul acestui model trebuie spus ca are un volum net de 90 l, fiind unul incapator. Despre frigider putem spune acelasi lucru, si anume, ca este unul incapator, capacitatea sa neta fiind de 235 l. Volumul brut total este de 350 l. In ceea ce priveste consumul energetic, putem spune ca este de 281 kWh/an.  De asemenea, este un model dotat si cu dispensar de apa.

In frigiderul acestei combine frigorifice veti putea organiza alimentele asa cum va doriti avand in vedere faptul ca dispune de 4 rafturi realizate din sticla. Sistemul de dezghetare al acestui frigider este automat. Un alt aspect demn de luat in calcul este faptul ca pe usa acestuia se regasesc 7 rafturi, pe care veti putea pune diverse alimente. Compartimentul pentru frcute si legume este si el nelipsit din dotarea acestui model.

Beko-DBK-386-WDR+

Congelatorul este si el prevazut cu 3 rafturi utile. Cat despre modul sau de dezghetare, trebuie spus ca este manual. Capacitatea de congelare este si ea de 5 kg/24 h, fiind destul de buna. Din dotarea acestui model face parte si termostatul reglabil. Mai mult, beneficiaza si de iluminare interioara, fiind utila pentru a vedea mai bine alimentele in interiorul sau. Despre Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ mai trebuie precizat ca are si functie de super-congelare. De asemenea, este echipata si cu un sistem anti-bacterian, acesta fiind cel care va proteja combina frigorifica de acumularea bacteriilor.

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ mai are si alte optiuni, precum: Voice recover, protectia antibacteriana pentru maner usa, dar si garnitura etansare.Despre functia Active Fresh Blue Light trebuie spus ca are o durata de conservare a legumelor si fructelor mai mare fata de alte alte compartimente cu 30% prin mentinerea efectului de fotosinteza prin lumina alba, care se mentine in interior. Mai include si un suport pentru sticle, dar si unul pentru oua. Acest aparat elctrocasnic are un compresor, sistemul de racire fiind static.

Despre autonomia fara curent trebuie spus ca este de 18 ore, aceasta fiind destul de buna.  Nivelul de zgomot este de 42 dB, nefiind prea mare. Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ are un pret accesibil si isi merita din plin banii avand in vedere trasaturile sale.

Leave a Reply