Diverse

Mocasinii de barbati au debutat timid

Esti un barbat care vrea sa fie mereu in pas cu moda si cauti un stil care sa te defineasca?! Daca raspunsul e afirmativ, noi te putem ajuta cu cateva sfaturi utile si sugestii in privinta trend-ului. Si ne vom opri la mocasini, o piesa de rezistenta care nu trebuie sa lipseasca din dressing-ul niciunui barbat. E foarte adevarat, mocasinii pentru barbati se poarta cu ardoare si in acest sezon si au avantajul ca pot fi folositi atat vara , cat si toamna.

Asa ca, daca inca nu ai o pereche trebuie neaparat sa-ti achizitionezi una cel putin si asta cat mai repejor! Pentru cei care nu stiu cum arata, explicatia e simpla, un pantof intre stilul sport si cel casual/elegant. Iar oferta este cat se poate de generoasa, iar trendul iti permite sa optezi pentru orice culoare pentru ca in acest sezon se poarta culorile. Fara imprimeuri la mocasini, sper ca v-ati prins?! In rest paleta de culori e vasta, albastru , rosu, galben sunt culori ideale, nud-ul ramane nemuritor iar, negru e demult istorie. De cand se poarta mocasinii pentru barbati au avut un real succes in randul celor care obisnuiesc sa poarte lucruri rafinate.

Sunt ideali de purtat intr-o „casual Friday „, la o intalnire, plimbare sau chiar in club. La ce putem purta mocasinii?! La multe tinute asta e deja stabilit, se plieaza cu perfectie la o pereche de jeansi clasici( de evitat cei sport) asortati cu o camasa cu maneca scurta sau lunga dar nu office. Sunt usori de purtat, nu implica mari eforturi la incaltare si sunt alternativa vesnicilor pantofi sport sau a celor semi-eleganti. De asemenea se pot asorta cu imbracaminte din bumbac sau in.

Mocasinii de barbati au debutat timid pe piata romaneasca dar in scurt timp au fost adoptati atat ce cei din mediu de afaceri cat si de cei mai tineri si cei care adopta stilul urban. Cum se poarta mocasinii cu sau fara sosete?! Este cea mai frecventa intrebare , mai ales ca barbatii stilati stiu ca orice incaltaminte cu exceptia sandalelor si papucilor se poarta cu soseta. Insa regula se poate incalca la mocasini pentru se pot purta atat cu soseta cat si fara, atat la pantalonul lung cat si la cel scurt.

Usori si comozi , trendy si eleganti mocasini raman si acest sezon cei mai indagiti pantofi. Daca aveti deja mocasini mai cumparati-va o pereche , daca nu , sper ca deja v-ati ales culoarea. Spor la cumparaturi.

Leave a Reply