Electro

Modele de combine frigorifice Beko – detalii de retinut

O combina frigorifica de calitate este de mare folos unei locuinte. Si unde poate fi gasita o astfel de combina frigorifica daca nu in gama de Combine frigorifice Beko. Cu siguranta veti gasi modelul potrivit locuintei dumneavoastra care sa pastreze alimentele intr-o stare cat mai buna si cat mai naturala. O combina frigorifica este potrivita unei familii care are nevoie sa pastreze o cantitate mai mare de mancare, tocmai de aceea, trebuie sa fiti atenti la caracteristicile acesteia, astfel incat sa fie o combina frigorifica utila.

Ce dotari includ modelele de combine frigorifice Beko?

Despre caracteristicile pe care le detin tipurile de Combine frigorifice Beko trebuie spus faptul ca sunt moderne si au dotari performante, precum sistemul No Frost, afisajul digital, dar si protectie antibacteriana, ceea ce reprezinta cateva avantaje pentru care merita sa faceti o astfel de investitie.

Un alt beneficiu al multor combine din gama Beko este compartimentarea acestora. Va va interesa cu siguranta acest aspect intrucat un model cu mai multe rafturi, care sa fie si ajustabile va oferi un mod de organizare a alimentelor mai bun.

Sunt tipuri de combine frigorifice cu 2, 3 sau 4 rafturi, astfel incat sa puteti alege pe cel care va ofera mai multe beneficii.

Un aspect despre care trebuie vorbit este sistemul No Frost. Acest sistem cu care sunt echipate multe modele de combine frigorifice ofera o pastrare mai buna a alimentelor, mai uniforma, fara sa se formeze strat de gheata pe acestea. Combinele frigorifice Beko moderne au si un afisaj electronic, astfel incat setarile sa fie mai usor de facut. Acesta va arata si temperatura interioara.

combine frigorifice beko

combine frigorifice beko

Cum arata o combina frigorifica Beko cu functii moderne?

De asemenea, sunt si modele de combine frigorifice moderne, care au functii performante, precum sistemul de iluminare Smart Blue sau lumina albastra. Aceasta are rolul de a pastra alimentele cat mai proaspete. De amintit este si functia voice recorder, care poate inregistra si reda mesajele. In plus, se mai remarca si alarma, dar si ceasul, fiind functii utile. Unei combine frigorifice nu ii poate lipsi termostatul reglabil, cu ajutorul caruia sa puteti regla tempeatura in compartimentele acesteia.

Pe de alta parte, referitor la design-ul exterior al unei combine frigorifice care apartine gamei Beko trebuie mentionat faptul ca este unul de calitate, fiind modele care sunt realizate din inox antiamprenta. Acesta est un material care va fi mai usor de curatat si care va mentine carcasa acestuia curata mai mult timp.

Dintre modele cu un spatiu de depozitare generos, fac parte cele a caror capacitate este de 344 l, acesta fiind extrem de util pentru familiile cu mai multi membrii si care au nevoie sa depoziteze multe alimente in aceasta.

Nu trebuie uitat faptul ca multe tipuri de Combine frigorifice Beko au un consum redus de curent electric intrucat includ o clasa de eficienta energetica ce va scapa de bani dati in plus la curentul electric. Dintre aceste clase de eficienta energetica se remarca A+, A++.

Gama de combine frigorifice tip Beko va oferi intotdeauna modele accesibile, dar si rezistente, avand in vedere faptul ca sunt confectionate din inox. In plus, respecta si regula esteticii intrucat inoxul este de tip antiamprenta, fiind un aspect de luat in calcul. Sunt aparate igienice, avand protectie si filtre de curatare.

Trebuie stiut si faptul ca exista mai multe modele de combine frigorifice Beko, putand opta pentru cel care sa va avantajeze cel mai mult. Dintre acestea amintim: combina frigorifica cu 2 usi, care include un congelator sus sau jos, dar si combina frigorifica de tip side-by-side. Aceasta va include compartimente separate, fiecare avand usa sa, iar pozitionarea va fi verticala.

Leave a Reply