Tehnologie

Samsung 55MU6102: un televizor performant la pret excelent

Atunci cand a aparut prima oara pe piata, tehnologia 4k a revolutionat si a uimit intreaga lume prin calitatea imaginilor pe care le reda. In momentul de fata lucrurile au ajuns cu atat mai departe, televizoarele beneficiind de optimizari avansate. Asa se face ca modelele recente redau o claritate mult mai ridicata pentru o gama mult mai larga de continut, iar preturile au devenit mai accesibile. Samsung 55MU6102 este un televizor smart 4k de brand disponibil la cel mai bun pret din ultima perioada.

Despre Samsung 55MU6102

Samsung 55MU6102

Samsung 55MU6102 este un model ultra plat, care se remarca insa nu doar aspectul slim, ci si prin liniile foarte echilibrate. Designul minimalist pune in contrast ecranul de 138 de cm cu suportul usor ascutit in V. La nivel cromatic, designul imbina negrul cu argintiul. In ansamblu, televizorul aduce un aer foarte modern pe toate nivelurile. Modelul are dimensiunile de 1242.6 x 718.4 x 63.2 mm si se poate fixa usor si pe perete. Avand un design foarte elegant, acesta va completa perfect orice camera.

Ecranul lui Samsung 55MU6102 are diagonala de 138 de cm, iar aceasta este suficient de mare pentru a scoate in evidenta dotarile avansate de imagine. Ecranul reda cadre la rezolutia de 3840 x 2160 de pixeli. Imaginile sunt procesate folosind tehnologia UHD Dimming. Aceasta imparte ecranul in mii de zone, astfel incat tonurile de alb si negru sa fie comparate in cel mai mic detaliu in vederea redarii celor mai profunde.  Contrastul este astfel foarte inalt. Ecranul este si HDR, asa ca imbunatateste foarte mult calitatea cadrelor.

Culorile sunt redate folosind tehnologia Pur Color si ating un spectru larg. Culorile pot fi calibrate pentru a fi cat mai naturale, iar rezultatele sunt foarte realiste. Imaginile au o saturatie perfecta si redau foarte bine volumele. Printre tehnologii se mai numara si Auto Motion Plus, asa ca imaginile in miscare sunt redate fluid si curg lin, astfel incat sa poata fi surprinse mai multe detalii. In locul cadrelor sacadate si blurate ai parte de imagini clare. Indicele PQI pentru calitatea generala a imaginii atinge pragul de 1300. Avem de-a face astfel cu un ecran performant.

Wifi integrat si functii smart rapide

Samsung 55MU6102 este dotat cu wifi integrat si un port LAN pentru conectarea la internet. De asemenea, acesta este dotat cu un procesor quad core si ofera acces rapid la continutul online. Interfata sistemului de operare este foarte prietenoasa si usor de folosit. Vei gasi la indemana browserul, aplicatii si continut de tot felul. Sistemul iti va retine chiar preferatele si iti va face recomandari relevante.

Sistemul audio are 20W si are la baza tehnologiile DTS si Dolby Digital. Sunetul se aude clar, putand insa sa fi fost ceva mai puternic. Exista insa mereu posibilitatea de a atasa un sistem audio, ori un soundbar.

La nivelul conectorilor vei gasi 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 intrare de component si o intrare video. Exista de asemenea un tuner digital si un slot CI+.

Pachetul de dotari este mai mult decat atractiv, mai ales la pretul disponibil actual.

Samsung 55MU6102 este un televizor 4k foarte interesant, care scoate la inaintare imagini de calitate ridicata, cu functii HDR, claritate, culori si contrast bun. Functiile smart sunt de asemenea rapide si intuitive. Per ansamblu dotarile sunt perfecte pentru cineva care isi doreste un model 4k de brand, disponibil la pret bun.

Leave a Reply