Diverse

Televizorul LED Star-Light 24DM3500 – un model pe placul tuturor

Cautati un televizor cu diagonala mica, care sa fie potrivit pentru dormitorul dumneavoastra sau pe care sa il puteti folosi drept monitor pentru calculator? Noi va oferim o varianta moderna, care beneficiaza de multe trasaturi tehnice bune, precum diversitatea porturilor, dar sicaracteristicile imaginii. Mai exact, acesta este televizorul LED Star-Light 24DM3500.

Ce fel de design are acest televizor?

Acest televizor are un design ultra slim, ceea ce ii va conferi incaperii un aspect modern.Referitor la dimensiunile sale, trebuie mentionat faptul ca sunt unele destul de bune, fiind ceva Acestea (W x H x D) sunt de 563 x 372 x 176 mm. Nu este un televizor prea greu, luand in considerare greutatea sa de 3.4 kg.

Televizorul LED Star-Light 24DM3500 – partea de care trebuie sa va interesati intotdeauna, cea tehnica

Acest tip de televizor Non Smart TV prezinta tehnologia LED, ceea ce este un avantaj. Este un model prevazut cu functia pentru monitor, ceea ce inseamna ca pote fi utilizat sic a monitor pentru un calculator. In ceea ce piveste gama din care face parte, trebuie spus ca este 2016.

Are un sistem audio de tip stereo, ceea ce este un aspect de luat in calcul. Cat despre iesirea sunetului (RMS), trebuie spus ca este de 1 x 5 W.

Diagonala Televizorului LED Star-Light 24DM3500 este de 60 cm, ceea ce inseamna ca este indicat pentru camerele mai mici ca dimensiunea, unde va trebui sa priviti ceva mai aproape. De asemenea, tipul sau este plat, fiind o forma placuta. O alta caracteristica importanta este si rezolutia sa, acesta fiind High Definition, ceea ce este un plus referitor la calitatea imaginii. Asta inseamna ca imaginile se vor vedea mult mai bine si mai clar. Luminozitatea de care dispune ecranul este de 200 cd/m2, fiind destul de buna. Are si un timp de raspuns de 6.5 ms. Aspectul imaginii este de 16:9, fiind un aspect standard. Contrastul nativ este de 1000:1.

Televizorul LED Star-Light 24DM3500

Televizorul LED Star-Light 24DM3500

Acest model are drept caracteristica superioara a imaginii De-Interlace, dar si Picture enhancements. In plus, unghiul de vizibilitate este si el de 176/176 grade, ceea ce inseamna ca vei putea viziona imaginile din orice unghi. Este important de spus si faptul ca beneficiaza de un tuner digital de tip DVB-T/C, datorita caruia transmisia va fi buna. Este dotat si cu un player multimedia integrat, avand si redare video. De asemenea, nu ii lipseste nici intrarea pentru antena.

Televizorul LED Star-Light 24DM3500 beneficiaza de conectori de tipul Slot CI+ si Coaxial. De asemenea, are si o intrare de tip PC (D-sub 15 pini). Este echipat cu o intrare de tip USB, o intrare pentru component, dar si o intrare Scart (RGB). Nu ii lipsesc nici minijack-ul pentru casti, un port de tip HDMI si un Slot pentru PCMCIA. De altfel, televizorul se poate monta pe un perete, avand o compatibilitate VESA de tip 100 x 100. Precum in orice alt pachet, si in acesta veti gasi un manual de utilizare, telecomanda si cablul de alimentare. Mai mult, caracteristicile speciale ale acestui dispozitiv sunt Sleep Timer, teletext si progressive Scan. In ceea ce priveste pretul sau, trebuie spus ca este unul potrivit.

Leave a Reply