Zi de zi

Buchete de mireasa pentru sezonul de vara

Florile de sezon reprezinta o optiune potrivita pentru orice nunta. Acestea sunt disponibile pe o scara larga, ceea ce inseamna ca sunt mult mai putin costisitoare decat florile care sunt cultivate in afara sezonului. Florilecu frunzele mari, sunt adecvate pentru nuntile din timpul verii. Incercati sa evitati florile delicate de primavara pentru nuntile din sezonul cald, de vara, deoarece riscati ca acestea sa se ofileasca extrem de repede. Zambila de exemplu, este o superba floare de sezon. Chiar daca prin sinea ei este o floare de primavara, zambila se gaseste in florarii pana la inceputul verii, avand un miros imbietor. O alta floare de vara este hortensia. Disponibila in nuante de albastru, alb si roz, nu este deloc o floare costisitoare.Hortensia este o floare care rezista destul de mult, deci este potrivita perfect pentru buchetul dumneavoastra de mireasa.

Cea mai folosita floare folosita pentru buchetele din sezonul de vara, este garoafa. Este foarte ieftina si se mentine extraordinar de bine. Combinata cu floarea miresei, sau pur si simplu doar cu cateva fire de verdeata, garoafa este o floare frumoasa, care va rezista pe intreg parcursul nuntii dumneavoastra.

Buchete de mireasa in combinatie de culori:

Pentru miresele care sunt in cautare de ceva diferit, pentru domnisoarele de onoare care vor buchete din flori asortate cu cele din buchetul miresei, se folosesc diferite combinatii de culori si forme, pentru a permite un aspect minunat buchetului de nunta.

Buchete de mireasa clasice si elegante:

Pentru a crea un buchet de mireasa clasic si elegant, avem nevoie bineinteles de trandafiri! Dupa cum bine stim cu totii, trandafirul da o nota de eleganta si rafinament. Astfel, combinat cu crin si floarea miresei, veti avea un buchet asa cum ati visat!

Buchete chic, din flori de camp:

Creati un buchet din flori de camp, combinate cu frezii si iedera pestrita. Buchetul poate fi prins usor cu o panglica de satin care va da o nota de eleganta.

No Responses

  1. Pingback: Idei pentru valsul miresei romantic | Tocma februarie 3, 2022
  2. Pingback: Machiaj de mireasa retro | Tocma februarie 3, 2022

Leave a Reply