Zi de zi

Ce faci cand prietena ta cea mai buna devine prietena lui cea mai buna?

Observi ca de la o vreme incoace relatia dintre iubitul tau si prietena ta devine din ce in ce mai apropriata. Nu vrei sa te panichezi, insa semnele apar, si apar si tu….te pregatesti sa explodezi! STOP! Afla ce trebuie sa faci inainte de orice confruntare.

The real deal

In primul rand trebuie sa afli daca presupusele semne sunt intr-adevar reale. Pune-te in locul lui, fa o comparatie cu tine si prietenii lui si cere subtil o a doua opinie unei persoane obiective. Poate gelozia si posesivitatea ta sunt adevaratele motive pentru care cei doi au devenit brusc prieteni. Nu te grabi, mica ta investigatie nu schimba cu nimic lucrurile intre ei doi, ci doar te ajuta pe tine sa ai o imagine clara asupra situatiei.

Acum ca stii cum sta defapt treaba trebuie sa te linistesti, sa privesti ambele jumatati ale paharului iar apoi…sa actionezi!

 

Situatia nr 1:

Adevarul e ca n-ai crezut ca ti se poate intampla tie, dar iata ca se intampla. Se infiripa ceva intre ei doi si te crezi neputincioasa. Ghici ce? Nu esti! Ba chiar mai mult, totul depinde de tine. Ia situatia in maini si rezolva problema.

Ce vrei?

Asta e prima intrebare la care trebuie sa-ti raspunzi. Da, iubitul tau e pe cale sa placa pe altcineva, dar tine minte ca inca nu a ajuns acolo. Stii ca te deranjeaza situatia actuala, dar te deranjeaza pentru ca simti ca pierzi teren in favoarea unei alte fete sau pentru ca simti ca il pierzi pe el? E foarte important sa stii pentru ce lupti. Intrebarea e: cum vei lupta? Iata cateva moduri de rezolvare a situatiei personalizate dupa tine:

Cu cartile pe fata

Indiferent de ce iti doresti, cel mai bine e sa discuti cu fiecare in parte. Lui spune-i ca ai observat o oarecare apropriere si intreaba-l daca ai de ce sa-ti faci griji. Da-i o sansa, dar nu lasa garda jos. Fii tare pe pozitie si arata-i ca ai vrea o relatie sincera, fara alte complicatii. Discutia cu ea nu trebuie sa fie neaparat ca intre prietene. E foarte probabil sa nege la inceput, insa impune-ti punctul de vedere si da-i de inteles ca trebuie sa aleaga. Nu stiu cat de apropriata e relatia voastra, insa dupa experienta asta nu te astepta ca lucrurile sa revina la normal.

Fii femeie!

Daca inca tii la el si te temi sa-l pierzi, recastiga-l. Prefa-te ca nu se intampla nimic si intra si tu in joc: intalneste-te mai rar cu ea si si atunci asigura-te ca pleaca cu o imagine foarte clara a fericirii voastre, petrece mai mult timp cu el si fa-l sa-si aminteasca de ce s-a indragostit de tine la inceput si, nu in ultimul rand, asigura-te ca ei nu au cum sa se intalneasca singuri.

Joaca-l pe degete!

Te doare mai mult tradarea decat faptul ca il pierzi? Razbunarea poate fi dulce. Lui intoarce-i-o cu aceeasi moneda: prietenul lui cel mai bun. Barbatii sunt foarte posesivi si gelosi asa ca probabil va avea o reactie imediata. Cu ea joaca rolul de victima. Povesteste-i cum crezi tu ca el are pe altcineva si cat de mult suferi. Daca e prietena care crezi tu ca e, vor aparea mustrari de constiinta si atunci iti vei da seama care dintre ei merita cu adevarat.

Situatia nr. 2:

Se pare ca perioada ta de telenovele din trecut ti-a afectat grav imaginatia pentru ca iubitul tau si prietena ta nu au nici cea mai mica legatura amoroasa. Te-ai lamurit ca totul e in regula si ca ei sunt doar foarte buni prieteni. Foarte bine pentru ei. Dar tu?

Iubitule, ei sunt prietenii mei!

Un lucru pozitiv legat de prietenia asta dintre ei e ca acum el va fi acceptat mult mai usor de catre grupul tau de prieteni. Nu mai trebuie sa-ti faci griji de reactiile lor pentru ca de data asta nu vei mai fi singura de partea lui.

A treia roata la caruta e fun!

Oricand simtiti nevoia de a iesi si cu altcineva puteti apela la ea pentru ca toti sunteti prieteni si automat nu se va simti ciudat singura cu un cuplu. In plus, iubitul tau poate sa-i faca oricand cunostinta cu unul dintre prietenii lui. Cine stie, poate veti fi 4.

Private Eye

Ca amica, ea poate avea acces la unele informatii pe care poate tie nu ti le poate spune. Tot ea poate ajunge mai usor la prietenii lui, care de obicei au o retinere fata de „iubita”. E intotdeauna bine sa ai un „inside man”.

Asa ca bucura-te de relatia lor de amicitie, insa fii precauta si prevazatoare. Un pupic pe obraz se poate foarte usor transforma intr-un sarut in toata regula.

Leave a Reply