Frumusete Sanatate

Crema Daktarin – actiune rapida impotriva ciupercii piciorului

Ciuperca piciorului este o afectiune neplacuta a pielii, care determina un disconfort mare atat la nivel fizic, cat si la nivel psihologic. Ciuperca determina astfel aparitia de mancarimi si usturimi, precum si descuamarea, inrosirea si chiar si sangerarea pielii. Aceste efecte se pot dovedi neplacute in fata altor persoane, ceea ce determina de multe ori disconfortul psihologic.

Ciuperca piciorului este provocata dupa cum ii spune si numele de o ciuperca. Aceasta se dezvolta de cele mai multe ori intre degetele de la picioare, putand aparea insa si pe suprafata talpii sau la nivelul unghiilor. Ciuperca este intalnita mai ales la barbati, putand aparea insa si la femei sau copii. Ciuperca se poate lua de pe suprafete deja infectate precum podelele din vestiare si dusuri sau spatiile din jurul piscinelor, dar si de pe incaltaminte sau sosete. E important astfel sa porti mereu papuci atunci cand esti in vestiarul sau dusul de la sala ori atunci cand mergi la bazin. In acelasi timp, daca ai o persoana care are ciuperca in familie este important sa nu imparti sosete sau incaltaminte cu acea persoana si sa nu umble nimeni in picioarele goale in casa.

Din fericire insa, ciuperca poate fi perfect tratata intr-un timp scurt folosind tratamentul potrivit si abordand cateva schimbari in ritualul de ingrijire personala.

Tratamentul trebuie sa includa in primul rand o crema antifungica. Daktarin crema este una dintre cele mai raspandite solutii pentru tratarea ciupercii piciorului, fiind folosita de catre persoane din toate tarile.

Crema Daktarin – actiune rapida impotriva ciupercii

Daktarin are ca substanta activa miconazolul, una dintre cele mai puternice substante antifungice. Crema are o actiune foarte rapida, reusind sa distruga ciuperca piciorului inca de la primele utilizari si sa determine calmarea reactiilor neplacute. Pentru rezultate optime, crema se aplica de doua ori pe zi pana la disparitia simptomelor, urmand ca apoi tratamentul sa se prelungeasca cu pana la 10 zile pentru a se preveni reaparitia infectiei. Inainte de aplicarea cremei poti inmuia picioarele in apa calduta. In acest fel crema va patrunde mai bine in piele. Ai grija insa sa nu lasi picioarele prea mult in apa, intrucat acest lucru se poate dovedi apoi negativ, crema putand sa arda pielea. Un timp de 5-10 minute este suficient pentru inmuiere.

Bacteriile sunt cele responsabile de cea mai mare parte a disconfortului ridicat, asa ca este important ca tratamentul sa includa si o actiune antibacteriana. Daktarin distruge ciuperca si bacteriile care se dezvolta in jurul ei, oferind rezultate optime.

Daca in timp de o saptamana de la prima aplicare

Daca in timp de o saptamana de la prima aplicare nu observi nicio imbunatatire, trebuie sa apelezi la un medic. Rezultatele ar trebui sa fie vizibile intr-un timp foarte scurt.

Ciperca se dezvolta in medii calde si umede, asa ca este important ca nu doar pe timpul tratamentului, dar si in general sa eviti transpiratia de la nivelul picioarelor. Este recomandat sa folosesti mereu soseste de bumbac si incaltaminte care sa permita picioarelor sa respire. In acelasi timp, in cazul in care mergi la sala sau ai de umblat mai mult pe parcursul zilei, poti folosi pudra inainte de a pune sosetele, astfel incat sa tii transpiratia la distanta.

In concluzie, Daktarin crema este un tratament rapid si eficient impotriva ciupercii piciorului, indepartand simptomele inca de la primele utilizari si oferindu-ti confortul de care ai nevoie.

No Responses

  1. Pingback: Ce crema de fata folosim iarna? | Tocma februarie 3, 2022

Leave a Reply