Frumusete

Creta de par – Pentru orice tip de par

Unul dintre produsele cele mai invovative de vopsire a parului este reprezentat de catre creta de par. Aceasta reprezinta unul dintre cele mai noi metode a-ti vopsi parul. Avantajul este ca, atunci cand se foloseste creta de par pentru colorarea parului, efectul acesteia nu este unul permanent. Este important de stiut insa ca, pentru ca rezultatele sa fie unele pe asteptari, trebuie sa folositi creta de par in functie de culoarea naturala a parului dumneavoastra, deoarece aceasta poate, in unele cazuri, sa influenteze acest procedeu de vopsire al parului. Inainte de a te apuca sa iti vopesti parul utilizand creta pentru par, este neaparat nevoie sa te asiguri ca ai la indemana si niste manusi si o placa de par.

De exemplu, atunci cand detineti o podoaba capilara de culoare blonda, este indicat sa nu va udati parul inainte de a aplica culoarea. Chiar daca orice culoare se potriveste cu parul blond, este recomandat sa folositi culorile albastre, roz si mov. In cazul in care blondul pe care il detineti la nivel de podoaba capilara este unul mai inchis, atunci este recomandat sa alegeti nuante cat mai vii. Insa nu uitati, nu udati parul inainte sa folositi creta pentru par, deoarece cateodata aceasta vi-l poate pata.

Aplicarea cretei pentru par

Aplicarea cretei pentru par este necesar sa se faca de sus in jos, rasucindu-se fierele de par, dupa care este necesar sa se foloseasca placa pentru par, pentru a fi siguri ca nuanta dorita a fost impregnate pe par. In cazul in care nuanta dorita de dumneavoastra nu a iesit, nu trebuie sa disperati, caci creta se poate indeparta destul de usor de pe par, numai printr-o simpla spalare. Dupa ce procedeul de vopsire al parului folosind creta pentru par este terminat, este indicat sa se evite peria, deoarece aceasta poate face ca particulele de creta sa se desprinda de par. Si nu doar atat, caci si zonele umede trebuiesc evitate, pentru a nu risca sa va treziti cu urme de creta pe imbracaminte.

In cazul persoanelor care detin o podoaba capilara de culoare roscata, atunci creta pentru par trebuie sa fie folosita cu o grija desavarstita. Datorita nuantei naturale, galvenul va deveni portocaliu si albastrul, mov, tocmai din cauza acestui motiv trebuie sa fiti destul de atenti in realizarea acestui procedeu. Este recomandat, ca atunci cand aveti un par roscat, sa folositi creta de par de culoare verde sau mov, deoarece una dintre acestea vor iesi cel mai bine.

In cazul celor care au par saten se recomanda creta de par de culori albastre, roz sau rosu, deoarece numai astfel nuantele pot parea mai vii. In cazul celor cu par saten este recomandat ca acestea sa umezeasca parul inainte de inceperea procedeului de vopsire.

Leave a Reply