Potenta masculina

Exercitii de marirea organului genital – care este cea mai buna pompa de marirea penisului?

Cum să începeţi sa faceti exercitii de marirea penisului si de ce pompe sau alte aparate aveti nevoie?

Pentru cei care acum încep să cunoască metodele pentru mărirea penisului, acestea pot să apară grele şi ciudate. Mulţi dintre dvs. vă întrebaţi „Este chiar posibilă mărirea penisului fără intervenţii chirurgicale?”. Răspunsul este da, este posibilă. Şi probabil aţi văzut deja sute de reclame, care garantează rezultatele cele mai bune, aşa-i?

Primul lucru, pe care trebuie să-l înţelegeţi, este, că dintre miile produse care promit mărirea penisului, numai o duzină dintre sunt capabile să mărească penisul. Trebuie să ţineţi minte, că cele mai multe produse sunt false şi vor doar banii dvs.

Dacă optaţi lângă o singură metodă, de ex Stimulanţii de Creştere (ca pastilele sau plasturile, care cresc fluxul de sânge către penis), este un bun început, dar cei care sunt foarte hotărâţi şi vor rezultate maxime, o combinaţie a acestora ar fi mult mai eficace. Ţelul acestei combinaţii este stimularea creşterii celulelor cu Developerii de Penis şi creşterea fluxului de sânge către penis cu Simulanţii de Creştere.

Ţineţi minte, că aici nu există reguli stricte în privinţa metodelor folosite. Aceasta este doar recomandarea noastră. Unii folosesc stimulanţi pentru mărirea penisului. Alţii folosesc aceşti stimulanţi numai ca un adjuvant pe lângă exerciţii. Asta depinde de dvs. De asemenea, recomand si pompa Hydromax 7 Bathmate, care este intradevar utila iar efectele ei sunt demonstrate si dovedite.

Cum funcţionează aceste exerciţii?

Metodele naturale pentru mărirea penisului cu exerciţii sunt cunoscute deja ca fiind metode dovedite de mărirea dimensiunii penisului. Principiul de bază este, că datorită acestor exerciţii, vă puteţi mări penisul în lungime şi grosime până 7,6 cm.

Penisul este compus din trei părţi principale. Corpii cavernoşi se află pe partea de sus, iar corpul spongios este în partea de jos. Dacă aveţi o erecţie, aceşti corpi se umplă cu sânge. Corpul spongios este important în timpul urinării şi ejaculării. Corpii cavernoşi pe de altă parte sunt acei corpi, care se umplă cu sânge, şi reţin 90% din sângele, care cauzează erecţia.

Esenţialmente, aceasta înseamnă, că penisul nu creşte de la sine, deoarece sângele umple la maxim corpii cavernoşi. Singura metodă pentru mărirea penisului este de a mări dimensiunile corpilor cavernoşi. Aceasta este posibil numai în cazul în care faceţi exerciţiile şi tehnicile speciale, concepute pentru mărirea penisului.

Date importante în legătură cu programul pentru mărirea penisului:

  • Dimensiunea corpilor cavernoşi limitează dimensiunea erecţiei în grosime şi lungime.
  • Programele de exerciţii forţează sângele să umple toate părţile a corpilor cavernoşi, întinzând şi mărind spaţiile cu fiecare exerciţiu, exact ca alte exerciţii fizice.
  • Astfel penisul devine mai ferm, mai tare şi mai mare în lungime şi grosime după două săptămâni.
  • După o lună erecţiile vor devine tari şi rezistenţa în pat va fi mai bună după ce veţi învăţa să vă controlaţi ejaculările.
  • După 6-12 luni, penisul dvs. va fi mai mare atât în stare flaccidă, cât şi în stare erectă şi puteţi să terminaţi programul, deoarece această mărire va fi permanentă.

rezultate-marirea-penisului

Beneficiile la care vă puteţi aştepta:

Partea cea mai importantă este schimbarea, pe care veţi observa după ce veţi începe programul de exerciţii. După câteva săptămâni, primul lucru pe care-l veţi observa va fi, că erecţiile vor fi mai tari şi groşi decât înainte – exact aşa când aţi fost excitaţi la maxim. Pentru că circulaţia sângelui este mai mare şi astfel cantitatea sângelui în penis este şi mai mare. Penisul dvs. va apărea mult mai mare în stare flaccidă ca înainte, din cauza fluxului mai mare de sânge.

După mai puţin de o lună, vă puteţi aştepta la o creştere de 1,27 cm în lungime erectă. Atunci veţi şti să controlaţi şi muschile PC. Aceşti muşchi se află în spatele scrotului şi joacă un rol important în ejaculare. Cu creşterea controlului asupra acestui muşchi, veţi fi capabili să încetiniţi ejacularea şi veţi fi mai rezistenţi.

Dacă veţi continua regulat cu exerciţiile pentru mai mult timp, penisul va creşte mai mult de 5 cm în lungime erectă şi cca. 2,5 cm în grosime. Este un ţel, pe care majoritatea bărbaţilor ating.

Mărirea naturală a penisului nu e un lucru imposibil şi efectele vor fi şi mai rapide atunci, când veţi combina pastilele sau plasturile. Necesită doar câteva minute pe zi şi în câteva săptămâni veţi putea creşte în mod natural şi sigur dimensiunile penisului, şi obţine un penis mai gros şi mai sănătos.

Sunt sigure exerciţiile pentru penis?

Exerciţiile pentru penis sunt destul de sigure şi nu vor avea efecte negative asupra penisului dvs. în niciun caz, dacă veţi urmări exact regulile. Trebuie să înţelegeţi, că această metodă pentru mărirea penisului necesită doar mâinile dvs. Aceasta înseamnă, că Dvs. strângeţi penisul cu mâinile dvs. şi dvs. veţi decide cu ce forţă veţi face aceasta.

Aceste exerciţii nu sunt ca să vă facă rău, şi dacă vă doare sau este neplăcut, atunci înseamnă că faceţi exerciţiile greşit. De aceea este foarte important să înţelegeţi bine fiecare exerciţiu şi să ştiţi ce trebuie să faceţi.

Cele mai bune programe de exerciţii pentru mărirea penisului au şi înregistrări video, care demonstrează cum trebuie făcute aceste exerciţii. Puteţi să citiţi recomandarea noastră pentru programe de mărirea penisului.

La început nu forţaţi penisul prea mult şi fiţi blând cu el, cel puţin în primele săptămâni. Programele ca Penis-Health conţin exerciţii diferite atât pentru începători, cât şi pentru avansaţi, şi astfel puteţi să vă faceţi un program cu nivelul de dificultate dorit.

Cea mai mare greşeală deseori întâlnită pe care majoritatea bărbaţilor comit este că uită de încălzirea înaintea exerciţiilor. Încălzirea este IMPORTANTĂ nu numai pentru că îmbunătăţeşte rezultatele finale, dar şi pentru că previne accidentele posibile. Din acest motiv faceţi mereu încălzirea penisului cel puţin timp de 3 minute cu un prosop cald.

De aceea, exerciţiile pentru mărirea penisului nu sunt periculoase. Dar ca şi în cazul altor exerciţii fizice, trebuie să vă încălziţi înainte şi să vă cunoaşteţi limitele dvs. Dacă vă simţiţi rău, nu forţaţi.

pompe-marire-penis

Care sunt exerciţiile pentru penis, care funcţionează?

Există mai multe programe de exerciţii şi sute de pagini web, care „vind exerciţii pentru mărirea penisului”, dar în realitate doar puţine dă rezultate, şi mulţi dintre ei copiază de pe paginile cele mai bune.

Este foarte important, că paginile într-adevăr profesionale, care oferă exerciţii pentru mărirea penisului, să vă ofere acestea într-un mod clar şi de înţeles. De aceea pozele şi înregistrările video sunt importante pentru a ilustra cum trebuie făcute aceste exerciţii. Diferenţa între site-urile profesionale şi cele neprofesionale este calitatea conţinutului şi mediile folosite pentru a transmite aceste informaţii.

Exerciţiile pentru penis fac bine sănătăţii generale a penisului dvs. şi în afară de asta, pot mări puterea muşchiului PC, pot îmbunătăţi performanţa şi rezistenţa, şi vă ajută să aveţi erecţii mai mari şi mai tari. Ţineţi minte să combinaţi exerciţiile cu pastile sau plasturi pentru penis pentru a fi siguri, că primiţi cantitatea corectă a ingredientelor care asigură un flux mai mare de sânge care la rândul său duce la mărirea sigură a penisului.

Leave a Reply