Zi de zi

Marturii de nunta pentru toamna

Toamna este un anotimp cu un farmec aparte, prin culori, dar si fructele sau florile pe care le ofera. Iar daca iti organizezi nunta toamna, esti norocoasa. De regula, la inceputul sezonului de toamna, nu este nici prea cald, nici prea frig. Dincolo de asta, toamna iti ofera o multime de idee pentru decoratiuni si accesorii. Astfel, in acest material vorbim despre marturii de nunta pentru toamna, oferindu-ti cateva sugestiii interante.

Marturii de nunta – borcanele cu alune de padure si castane

Atat alunele, cat si castanele pot fi savurate toamna. Acestea se dovedesc de-a dreptul delicioase, fiind in acelasi timp sanatoase. Astfel, iti recomandam sa oferi invitatilor tai borcanele cu alune si castane, tocmai bune de savurat. Daca iti dorestii ca marturiile sa arate mai fancy, leaga o fundita cocheta in jurul borcanelelor. De asemenea, daca iti doresti ceva original, handmade, alege varianta de a picta bocanelele, incluzand simboluri ale acestui anotimp cochet.

Marturii de nunta – dulceata de sezon

Toamna se culeg fructe dulci precum gutuile, smochinele, strugurii, nucile si aletele asemenea. Iar daca nunta ta are loc in plin sezon al dulceturilor, invitatii se vor bucura sa primeasca mostre ale delicateselor pe care le-ai pregatit cu drag si spor. Intocmeste-ti din vreme lista de invitati, iar in functie de aceasta stabileste de cate kilograme de fructe vei avea nevoie pentru a pregatii marturiile de nunta reprezentate de borcanele cu dulceata.

Marturii de nunta – decoratiuni din frunze

Coloritul frunzelor reuseste sa cucereasca privirile iubitorilor acestui anotimp. Iar daca te pricepi la decoaratiuni si esti destul de indemanatica in ceea ce priveste tehnicile handmade, poti alege varianta de a oferi invitatilor decoratiuni din frunze precum buchete de flori. Acestea arata bine si isi pastreaza farmecul.

Marturii de nunta – minicosmetice cu arome de toamna

Toamna miroase a vanilie dulce, dar si a nuci, a gutui proaspete, dar si a smochine. Profita de aceste arome pentru a aduce savoare pe mesele invitatilor tai. Si nu, nu ne referim la meniul din restaurant, ci la marturii. Alege cosmetice in varianta mini, imbracate in aceste arome delicioase. Poate fi vorba de creme de maini hidratante, geluri de dus, lotiuni de corp etc.

Marturii de nunta – esarfe si fulare

Ajuta-ti invitatii sa tina frigul la distanta, apeland la fulare si esarfe cochete. Alege variante cochete, in culori de sezon. Recomandam portocaliu, galben, verde oliv, maro sau rosu aramiu. Important este sa arate bine. Barbatii se pot bucura de fulare, in timp ce femeile vor alege esarfele. Daca nu stii ce fel de model li s-ar potrivi cel mai bine, o idee ar fi sa le dai posibilitatea sa isi aleaga. Asaza esarfele intr-un loc si invita-i sa-si aleaga favoritele.

Marturii de nunta – servetele

Ce ar fi daca ai oferi invitatilor la eveniment marturii de nunta folositoare? Si pentru ca toamna este sezonul racelilor si al gripei, cea mai buna solutie este sa cauti marturii precum servetelele. Batistutele de nas uscate, dar cu modele simpatice vor face deliciul invitatiilor tai. In plus, ele pot inlocui cu brio marturiile de nunta clasice precum bomboanele.

Leave a Reply