Electro Gadgeturi

Aragaz Arctic UAM5512SL – Pret, Pareri, Promotii si Impresii

In cazul de fata, acest aragaz Arctic UAM5512SL iti ofera un pret extrem de mic, in ciudat faptului ca are incorporate o serie de functii care iti maresc comoditatea. De aceea, el este foarte cautat, marele avantaj facand referire la investitia in acest model de aragaz.

In ciuda faptului ca are un pret mic, acest produs vine cu o serie de avantaje si beneficii importante. Astfel, unul din cele mai importante avantaje de care vei avea parte achizitionandu-l face referire la faptul ca poate punctiona un numar de ore foarte mare. In plus, este foarte cautat datorita designului sau inovativ. Pentru ca, este creat special la cererea pietei, el se poate integra foarte usor datorita culorii si dimensinilor sale. De aceea, el poate fi o alegere excelenta daca ai nevoie de un aragaz ieftin si bun.

Aragaz Arctic UAM5512SL design

La nivelul designului sau, acest aragaz Arctic UAM5512SL vine cu o serie de avantaje importante. Acesta a fost lansat in culoarea alba cu dimensiuni de 85 x 50 x 50 cm. Astfel, datorita latimii sale de doar 50 cm el este foarte cautat avand in vedere ca se poate integra oriunde in bucatarie.

Manerul usei sale este foarte rezistent, este alb si el si se raporteaza foarte bine pe partea sa din fata. In plus, sticla cuptorului sau este foarte rezistenta si ne mai ofera o imagine foarte buna inauntrul sau.

Are chiar si un capac din metal foarte rezistent si care ii ofera un plus calitatii sale. Astfel, datorita acestor aspecte cumparatorii sau ai afirmat faptul ca este de o calitate foarte mare prin comparatie cu pretul sau foarte mic.

Aragaz Arctic UAM5512SL caracteristici

Lansat pe piata cu un numar de patru arzatoare, la nivelul lor avem parte de o aprindere electrica si o siguranta mai mare. Cele patru arzatoare se impart in unul mic, unul mare si doua normale. Iar acestea pentru o comoditate si mai mare au o putere de 1 kW, 2.5 kW, respectiv 2 kW.

Cuptorul sau este alimentat pe gaz si la nivelul lui avem parte de o siguranta impotriva copiilor. De asemenea, chiar si iluminarea sa interioara este foarte benefica alaturi de aprindea sa electrica.

Dupa cum am mentionat si putin mai sus, acest aragaz Arctic UAM5512SL are cateva accesorii importante. Atat capacul sau, tava gratarului de la nivelul cuptorului sunt nelipsite. In plus, ca si un avantaj, acesta mai are incorporat un sertar inferior pentru vase, ceea ce este de apreciat.

Aragaz Arctic UAM5512SL recomandare

Dupa cum observi din aceasta analiza asupra acestui aragaz Arctic UAM5512SL, el poate fi o alegere foarte buna. In primul rand, datorita pretului sau foarte mic, si in al doilea rand datorita calitatii sale foarte mare. De aceea, el se bucura de un numar al vanzarilor sale tot mai mare, de la o luna la alta.

Astfel, dorim sa va recomandam si noi acest model de aragaz, el fiind foarte benefic, avand in vedere ca exceleaza pe toate partile sale importante.

No Responses

Leave a Reply