Electro Gadgeturi

Aragaz electric Whirlpool ACMT 6533/IX – Pret, Pareri, Impresii

Acest produs vine pe piata cu o serie de avantaje foarte importante pentru piata. Astfel, acest aragaz electric Whirlpool ACMT 6533/IX, este foarte apreciat. De aceea, el se bucura de un numar al vanzarilor foarte mare.

In primul rand, trebuie sa precizez faptul ca datorita tehnologiilor cu care acesta a fost produs, calitatea sa este foarte mare. Astfel, are incorporate cele mai noi si mai utile functii, ceea ce il face foarte comod si usor de utilizat. In plus, a fost produs la cererea pietei, ceea ce inseamna ca are un pret foarte mic. Chiar daca are la baza cele mai noi tehnologii si functii, el este foarte util in orice bucatarie. Datorita acestor aspecte ale sale, cumparatorii sai l-au recomandat cu fiecare ocazie pe care au avut-o.

Aragaz electric Whirlpool ACMT 6533/IX design

Fiind lansat pe piata in culoarea argintie, el are dimensiuni de 85 x 50 x 60 cm. In plus, piciorusele sale ajustabile sunt chiar foarte rezistente si utile, aspect ce ii ofera un plus designului sau. De asemenea, chiar daca are doar 50 cm latime, el iti ofera o mare comoditate in timpul gatitului.

Designul sau modern si inovativ de la nivelul plitei sale, iti garanteaza o calitate superioara. Astfel, cele sase butoate ale sale rotunde si timer-ului sau de calitate iti ofera o calitate mai mare in ceea ce consta gatitul zilnic.

Chiar si usa sa are un rol important. Aceasta are o sticla transparenta care iti ofera o imagine foarte clara inauntrul sau. Pe aceasta, este atasat un maner rezistent si el cu o culoare argintie care se raporteaza foarte bine la forma sa generala.

Aragaz electric Whirlpool ACMT 6533/IX caracteristici

Cu un numar de patru arzatoare, acesta iti mareste comoditatea in timpul gatitului. Pentru ca fiecare arzator are o putere diferita, calitatea sa este una foarte mare. Astfel, are un arzator mic cu o putere de 1.2 kW, doua medii cu o putere de 2.7 kW si unul mare de 2.3 kW. Tot aici, acest aragaz electric Whirlpool ACMT 6533/IX are si un gratar care faciliteaza gatitul si care se poate da foarte usor jos.

Cuptorul sau in schimb, vine cu o serie de functii foarte importante. Functia Grill si autocuratare sunt si ele incorporate alaturi de un timer si o singuranta in timpul functionarii sale. De asemenea, mai are si o functie pentru o curatare catalitica si o convectie pentru aerul fierbinte, care sunt foarte importante.

Cuptorul sau are o capacitate medie care ajunge la 60 l, mai are un capac dar si o tava foarte rezistenta. Iar ca si calitatea sa sa-ti satisfaca nevoile cuptorul sau are si un gratar foarte bun si raportat bine la dimensiunile sale.

Aragaz electric Whirlpool ACMT 6533/IX recomandare

Fiind vorba de un produs care exceleaza prin calitatile sale, acesta are avantajul de a avea un pret mic. Astfel, el respecta raportul de pret – caliatate, care este foarte important. De aceea, acest aragaz electric Whirlpool ACMT 6533/IX se bucura de un numar al vanzarilor foarte mare. Datorita acestui aspect, vi-l recomandam si noi, el fiind o alegere excelenta.

No Responses

Leave a Reply