Electro Gadgeturi Tehnologie

Pachet Studio Casa Inox, aragaz FE90/60 si hota ST2196X – Impresii, Pret

Daca te intereseaza acest pachet Studio Casa Inox, aragaz FE90/60 si hota ST2196X trebuie sa ai in vedere faptul ca el iti ofera o serie de avantaje foarte importante. Cunoscut pe piata cu cele mai multe vanzari, a devenit in scurt timp la mare cautare. Acest lucru se datoreza calitatii sale superioare.

Avand in vedere ca intregul pachet are la baza cele mai noi tehnologii, este cunoscut pentru calitatea sa. Astfel, un prim aspect important face referire la raportul sau de pret – calitate. Dupa cum au afirmat si cumparatorii sai, acest raport a fost respectat in totalitate in momentul in care a fost lansat pe piata. In plus, caracteristicile si functiile sale speciale, fac din acest pachet Studio Casa Inox, aragaz FE90/60 si hota ST2196X o alegere excelenta. Astfel, dupa cum observi producatorii sai, au incercat sa respecte toate nevoile pietei.

Pachet Studio Casa Inox, aragaz FE90/60 si hota ST2196X design

Culoarea de inox atat al aragazulu, cat si a hotei este foarte bine aleasa de catre producatorii sai, astfel acestea se pot integra foarte usor. In plus, hota avand dimensiuni de 14 x 90 x 500 cm, ea se poate integra foarte usor, acestea fiind dimensiunile standard.

In schimb, aragazul sau, are patru picioruse ajustabile ceea ce este foarte important si vin foarte bine in raport cu designul sau. Cuptorul sau are un geam dublu, ceea ce inseamna ca este foarte rezistent. atat butoanele cat si manerul cuptorului sunt de culoare argintie.

Toate aceste caracteristici ale sale sunt foarte bine primite de catre cumparatorii sai. Acestia au afirmat faptul ca acest pachet Studio Casa Inox, aragaz FE90/60 si hota ST2196X se integreaza foarte usor in orice bucatarie.

Pachet Studio Casa Inox, aragaz FE90/60 si hota ST2196X – Impresii, Pret Pachet Studio Casa Inox, aragaz FE90/60 si hota ST2196X – Impresii, Pret (2)

Pachet Studio Casa Inox, aragaz FE90/60 si hota ST2196X caracteristici

La nivelul sau general, aragazul are are patru arzatoare cu puteri diferite. Acest lucru iti va mari comoditatea cu care vei gati, astfel orice tip de mancare putand sa se realizeze foarte usor. Are dimensiuni de 90 x 60 x 60 cm, ceea ce inseamna ca este foarte practic. In plus, mai are o valva de siguranta numita Stop Gaz.

Aprinderea se poate realiza electric si are un timer mecanic foarte bun in timpul gatitului. Cuptorul sau are un volum de 110 litri, aspect foarte apreciat de catre cumparatorii sai. Mai are un capac din sticla foarte rezistent.

Cu o dimensiune de 90 cm si doua motoare, hota sa, este foarte apreciata. Astfel, ea are un consum anual de 162 kWh/an si un nivel al zgomotului de pana la 65 dB. Toate acestea sunt completate inca o serie de avantaje. Are o iluminare de 25 W/bec si care completeaza foarte bine comoditatea gatitului.

Pachet Studio Casa Inox, aragaz FE90/60 si hota ST2196X recomandare

Acest pachet Studio Casa Inox, aragaz FE90/60 si hota ST2196X a fost foarte apreciat de cumparatorii sai. Dupa cum observi, ofera o serie de avantaje foarte importante. Si in ciuda acestui aspect, se bucura de un numar al vanzarilor foarte mare.

De aceea, va recomandam si noi acest produs. Ele excelend pe mai multe parti poate fi o alegere excelenta. Achizitionandu-l vei putea avea parte si tu de toate beneficiile pe care ti-i le ofera.

Leave a Reply