Electro Gadgeturi Tehnologie

Aragaz Gorenje Old Time GI52CLI1 – O Alegere Excelenta

„Fiind vorba de un model de cea mai inalta calitate, acest aragaz Gorenje Old Time GI52CLI1 a devenit cunoscut datorita functiilor sale speciale. Acesta, iti ofera o comoditate si o simplitate foarte mare in ceea ce consta gatitul, recomandarile de asemenea au incept si ele sa apara foarte repede.

Pentru ca are la baza cele mai noi tehnologii, acesta s-a facut placut in fata cumparatorilor sai. Unul din avantajele sale importante face referire la dimensiunile sale standard. Astfel datorita acestora si designului sau, el se poate integra foarte usor in orice fel de bucatarie. De asemenea, este foarte comod de folosit, ceea ce a fost foarte apreciat de catre cumparatorii sai. Astfel, datorita acestor avantaje, acest aragaz Gorenje Old Time GI52CLI1 este cea mai buna alegere pe care poti sa o faci la ora actuala.

Aragaz Gorenje Old Time GI52CLI1 design

Din acest punct de vedere, dimensiunile sale de 85 x 50 x 60.5 cm fac diferenta. Pe langa asta, are o greutate de doar 40.5 kg si o culoare bej. Datorita acestor caracteristici de la nivelul designului sau, ii faciliteaza integrarea in orice tip de bucatarie, fapt care este foarte important pentru cumparatorii sai.

Are un capac metalic, foarte rezistent si placut ochilor si o usa prin care te poti uita inauntrul sau. Butoanele sale rotunde si timerul sau ii ofera un plus calitatii sale. Iar faptul ca are un maner semirotund rezistent si de calitate claseaza acest produs in topul celor mai comode aragaze de pe piata.

Astfel, datorita acestor aspecte ale sale, are un numar de vanzari foarte mare si care creste de la o luna la alta. Acest lucru, se datoreaza calitatii sale foarte mari si cu care a fost scos pe piata de catre producatorii sai.

Aragaz Gorenje Old Time GI52CLI1 caracteristici generale

La nivel general, acest aragaz Gorenje Old Time GI52CLI1 vine cu un numar de patru arzatoare pe piata. Are unul mic, unul mare si doua medii, ceea ce ii faciliteaza timpul de gatire. Astfel, acestea au o putere de 1 kW, 1.75 kW, respectiv 2.7 kW.

Capacitatea cuptorului sau este de 46 litri si are si un termostat bine pus la punct si de calitate. Aceste doua aspecte ale sale, ii asigura un loc fruntas in topul celor mai comode aragaze de pe piata. De aceea, numarul vanzarilor sale este foarte mare.

In plus, cu o latime de 50 cm, o clasa de energie B si pentru ca are duze pentru GPL, el are o calitate foarte mare. Acest fapt, este asigurat si de catre cumparatorii sai care s-au aratat foarte multumiti de beneficiile sale.

Aragaz Gorenje Old Time GI52CLI1 recomandare

Acest aragaz Gorenje Old Time GI52CLI1 respecta pe langa toate acestea si raportul de pret- calitate cu care a fost scos pe piata. De aceea, se bucura de un numar impresionat de vanzari.

Recomandarea noastra este ca achizitia acestui aragaz este cea mai buna alegere la ora actuala. Asta. datorita avantajelor si beneficiilor de care vei avea parte.

Leave a Reply