Tehnologie

Seokron – servicii SEO pentru pozitia pe prima pagina

Seokron este o echipa de specialisti in domeniul SEO cu experienta de 9 ani, care ofera servicii complete de promovare online. Folosind tehnici cu eficienta dovedita, Seokron poate aduce orice site pe prima pagina de cautare Google.

Pachetul de servicii este gandit pentru a raspunde nevoilor oricarei afaceri ce are nevoie de o prezenta relevanta in online. Printre serviciile oferite se numara inclusiv crearea de website-uri, asa ca Seokron poate ajuta la cresterea unei idei de la zero. Clientii vor beneficia de consultanta, expertiza si sprijin total pe tot parcursul colaborarii. Pornind de la crearea website-ului, echipa va crea o strategie cu ajutorul careia sa duca proiectul pana la stadiul de brand si cu ajutorul careia sa pozitioneze brandul in atentia clientilor. Strategia Seokron va reprezenta calea cea mai eficienta de atingere a profitului folosind online-ul.

SEO – primul pas catre succesul unei afaceri in online

SEO reprezinta o metoda foarte accesibila de promovare, cu ajutorul careia website-ul capata vizibilitate exact in fata publicului vizat de afacere. Acest lucru este posibil datorita targetarii eficiente. Echipa Seokron are o experienta vasta care acopera domenii de afacere dintre cele mai variate. De-a lungul timpului Seokron a optimizat si promovat peste 250 de website-uri ce acopera prezentarea sau vanzarea online in domenii precum cel auto, serviciile bancare si non-bancare, serviciile IT, turismul, produsele de infrumusetare, industria alimentara si de productie etc.

 

Experienta vasta ofera specialistilor din echipa o vedere din interior asupra mai multor domenii de activitate, ceea ce ajuta foarte mult in procesul de targetare a publicului, acolo unde cuvintele-cheie reprezinta punctul central. Cunoscand foarte bine piata, specialistii pot anticipa cautarile utilizatorilor si adapta website-ul la asteptarile acestora, avand in acelasi timp in vedere algoritmii Google de clasare a website-urilor.

Folosind cuvintele-cheie potrivite, website-ul va fi promovat in fata unui public relevant, interesat direct de serviciile promovate de client.

Pentru a ajunge in atentia utilizatorilor este importanta prezenta in primele pagini de cautare Google, studiile aratand ca atunci cand este realizata o cautare persoanele nu trec de obicei mai departe de primele doua pagini. Prezenta pe prima pagina este complet tangibila, Seokron beneficiind de expertiza necesara pentru atingerea pozitiilor de top.

Pentru aceasta, serviciile includ optimizarea on page, crearea unui schimb relevant de link-uri, crearea de continut de calitate (copywriting) si promovarea eficienta folosind Google Adwords, retelele sociale, campaniile prin email etc. In functie de nevoi si de buget, clientii pot alege unul sau mai multe instrumente de promovare. Serviciile pot fi adaptate pentru website-uri pentru afaceri cu acoperire locala, nationala sau internationala. De asemenea, serviciile sunt potrivite atat pentru afaceri si proiecte aflate la inceput de drum, cat si pentru afaceri aflate in dezvoltare. Seokron ofera un pachet intreg de servicii, care acopera tot procesul de creare si promovare a unui brand.

Intrucat satisfacerea clientilor reprezinta prioritatea principala a activitatii sale, Seokron pastreaza o legatura permanenta cu acestia si prezinta rapoarte periodice cu rezultate. In acest fel rezultatele sunt cuantificabile si mai usor de evaluat, iar activitatea este adaptata mereu la cerintele si parerile clientilor.

Leave a Reply