Gadgeturi

Care au fost cele mai bune telefoanele mobile din 2012

Cu toate ca 2012 pare a fi epoca de piatra, telefoanele de pe atunci erau surprinzator de bune. Iata care sunt cele mai bune telefoane aparute in 2012 si ce caracteristici aveau acestea.

HTC Sensation 4G

Camera auto focus de 8 megapixeli si feature-ul de detectare a fetelor face acest model unui din cele mai bune telefoane ale lui 2012 in care va puteti investii banii. Mai mentionam si faptul ca are procesor Dual Core si carcasa perfect personalizabila, dupa bunul tau plac!

Samsung Epic Touch 4G

Pentru iubitoarele jocurilor pe telefon, care cu greu se lasa convinse sa lase acest gadget din mana, sfatul este unul simplu: mergeti la magazin si cereti un Samsung Epic Touch 4G. Succesor al popularului Epic 4G fara tastatura si o varianta a lui Sprint Galaxy S II, telefonul Epic Touch 4G a fost lansat in septembrie 2011 si este un telefon subtire si care arata foarte bine in mana impatimitelor de jocuri.

Samsung Galaxy Nexus

Iti place sa vorbesti la telefon si sa-ti suni prietenele de 10 ori pe zi ca sa le povestesti ce s-a mai intamplat la servici si ce idei nastrusnice ti-au mai venit in cap (eventual si cateva idei de farse pentru 1 aprilie)? Atunci Samsung Galaxy Nexus striga numele tau pentru ca iti asigura aproximativ 18 ore convorbire!

Samsung Galaxy S2

Ok, sa presupunem ca nu te-am convins cu recomandarea anterioara. Avem un as in maneca si numele lui este Samsung Galaxy S2. Vrei sa afli cate ore poti vorbi la el? Iti spunem noi, pentru ca nu ai nicio sansa sa ghicesti: sapte sute! Da, iti recomandam un telefon slim care are durata de convorbire aproximativ 700 de ore.

iPhone 4S

Un mini-calculator la purtator: daca optezi pentru acest telefon, te vei putea delecta cu videoclipuri mai bine de 10 ore, vei putea asculta muzica intreaga zi si te vei bucura de gadget in sine. iPhone 4S este si in acest an unul dintre cele mai bune telefoane mobile: Apple a vandut 93,1 milioane de iPhone-uri in 2011, in crestere cu 96% fata de anul anterior, cel mai solicitat model fiind iPhone 4S.

Si in final, tot ce ne ramane de facut este sa-ti uram spor la cumparaturi, si tine minte ca nu este nevoie de investesti foarte multi bani intr-un astfel de gadget: poti opta pentru unul cu abonament sau poti cauta telefoane mobile ieftine pe internet.

Leave a Reply