Zi de zi

Primavara – Anotimpul în care dispare cheful

Sunt iar in pana de idei .. N-am inspiratie , n-am chef , n-am timp .. Prea mult de lucru , prea mult de invatat .

In  cateva luni o sa schimb peisajul  . Tot ce acum ma reprezinta , tot ce acum imi place , tot ce acum mi se par lucruri normale peste ceva timp nu va mai fi asa .. O sa le las in urma  , insa ma voi intoarce la ele  din rolul unui “musafir” . Suna un pic cam urat , insa cine ar putea sa aiba grija de viitorul meu , daca nu eu?

Usor , usor  tot ce mi-am propus se va materializa . Toate lucrurile pe care mi le-am dorit sau ideile care s-au dezvoltat in online trebuie si se vor desfasura si in offline  ..

Totul incepe cu … 😀

Si cum primavara a venit  era imposibil sa nu-mi gasesc eu motiv de plecare . Asa ca in 12 martie  , adica vinerea viitoare, purcedem  catre Bucuresti .  Ar fi o mica problema ..sper sa reuseasca si Neamtu` sa  evadeze din Roman si sa soseasca si el tot atunci in Bucuresti .

Daca mai  doreste cineva sa despice firu in patru cu noi sa zica.

Revista de medicina veterinara

Daca ati avea ocazia sa rasfoiti o revista de medicina veterinara cam ce v-ar interesa sa aflati . Cu totii cred ca suntem posesorii unor animale de companie indiferent care ar fi acelea : catei,pisici,pesti,papagali,iguane etc .

De curand,Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti a pus bazele unei noi echipe,din care fac si eu parte si  care si-a propus sa realizeze o revista avand ca subiecte tot ce este legat de animale si medicina veterinara.

Asa ca astept sa va exprimati parerea in legatura cu ce ati vrea sa cititi.

Ceva idei avem pana acum insa astept si propunerile voastre.

Pariu cu viata

Dupa o vara lunga si calduroasa in care am revazut tot felul de emisiuni,filme ce au rulat in grila de programe  de-a lungul intregului an,in toamna aceasta isi au debutul pe micile ecrane o serie de seriale si emisiuni de televiziune. Nici pe cele vechi nu trebuie sa le dam uitarii intrucat apar cu noi sezoane si multe surprize.

Startul a fost dat de catre ProTv,cand,luni,12 septembrie,a avut loc premiera celui mai nou serial muzical “Pariu cu viata“,proiect in care protagonistii sunt tineri aproape necunoscuti insa cunoscuti in devenire.

Noul serial prezinta viata unor tineri elevi de la un liceu de muzica din capitala si  se adreseaza tuturor generatiilor, spun producatorii, iar din distributie nu vor lipsi numele importante „rulate” în proiecte anterioare ale trustului – Adela Popescu, Marin Moraru, Carmen Tanase, Dan Condurache, Elvira Deatcu, Radu Vâlcan sau Alexandru Papadopol – numai ca, de data aceasta, vedetele vor fi nişte tineri cu care publicul este putin familiarizat si anume Lala Band.

Vorbind acum din punct de vedere personal pana acum nu pot sa aduc decat cuvinte de lauda serialului avand in vedere ca ma cunosc foarte bine si stiu cat de greu ma prinde un serial.

 Deci da,serialul asta m-a prins si pe langa asta simt ca oarecum imi retraiesc si povestea mea nu doar a actorilor J

Asadar se pare ca din 12 septembrie,de la 20:30,timp de 2 ore,am semnat si  semnez un “Pariu cu viata” .

Daca vreti sa interactionati mai mult cu ei ii gasiti pe pagina de facebook.

Leave a Reply