Zi de zi

Capat de aventura

Ma rugam de el mai ceva cum ma rog de mama sa-mi dea niste bani sa ies in oras .Tot ce mi-a mai ramas afost sa ma gandesc la o minune de la Dumnezeu care ma poate salva! Asa a si fost. O doamna in varsta a trecut pe langa mine impreuna cu un caine,probabil era un Bichon ,asa ca m-am gandit sa-i indrept privirea spre cateaua ei si sa-i spun: Hai du-te,du-te,du-te la ea! Sunt sigur ca m-a auzi,a fugit la ea si si-a facut treaba de mascul in calduri! Doamne…pana si cainii se indragostesc! Dupa faza asta am plecat amandoi zambind la un alt restaurant. Acolo toate bune si frumoase:am mancat,ne-am sarutat,am plans ca doi bebelusi si ne-am tinut in brate etc. Prin urmare ceasul s-a facut 7 si era timpul sa plec la masina..pe vremea aia nu aveam permis. Coborand amandoi in gara ne-am tinut in continuu in brate si nu mai voiam sa ne despartim. Cu lacrimi in ochi ea mi-a spus: Te iubesc! Nu vreau sa pleci..i-am raspuns : Si eu te iubesc,Alexandra! Ne vom revedea peste cateva zile,acum  am pentru ce lupta..

Asadar,masina ei a venit si s-a urcat in ea trista si suparata ca am plecat. In acel moment ma simteam foarte singur si un curent a trecut prin oasele mele..simteam ca ceva s-a rupt. Nu eram un ‚’bad boy’,atunci,nici acum nu sunt..Inca mai am o doza de sensibilitate fata de persoanele iubite. Stiu ca voi,fetele,sunteti innebunite dupa acei ‚’baieti rai’,care intr-un final va fac sa suferiti si dupa sa regretati ca nu ati ales persoana potrivita si ne bagati pe toti in acceiasi oala cu „ceilalti” baieti. Nu toti suntem la fel..mai sunt si baieti diferiti pe langa mine,din punctul meu de vedere asa cred..Acum nu stiu. In fine. A sosit si masina mea,acum eram dispus sa platesc biletul si daca era soferul de dimineata sa-mi cer scuze! Chiar asa a fost,am intrat in masina si spre surprinderea mea a fost foarte calm si m-a intrebat de ce am procedat asa la dus si a spus ca ma iarta doar daca ii povestesc care a fost scopul acestei calatorii! Acesta a fost finalul primei mele intalniri cu EA! O sa urmeze mai multe intamplari interesante din aceasta poveste..

Stiu ca unii cred ca inventez ce scriu aici in blog,dar nu este asa! Totul este real si chiar o sa va pun o poza de la restaurantul respectiv.

Leave a Reply