Gadgeturi

Bijuterii de argint pentru femei – Ce colier ți se potrivește?

Da viata tinutei tale purtand un colier frumos! Un colier îți permite sa te exprimi într-un mod nonverbal, la fel cum tricoul pe care-l porți arăta solidaritatea ta fata de o cauza. Fie ca ești în căutarea unei bijuterii pentru o ocazie speciala sau a unei piese pe care sa o porți zilnic, nu poți greși dacă investesti intr-un colier care atrage atenția. Iata cum poti cumpara si tu astfel de bijuterii de argint pentru femei.

Un colier care exprima 1000 de cuvinte

Un colier te poate ajuta sa atragi atenția asupra părților corpului pe care dorești sa le scoti in evidenta. Pentru a pune accentul pe colierul pe care-l porți, trebuie să-ți pui la ureche cercei mici și subtili sau să-ți pui pe deget un inel frumos, simplu. Nu trebuie sa porti prea multe bijuterii.

Ai fi surprins sa vezi cat de usor reușește un colier sa-ti imbunatateasca starea de spirit si tinuta pe care o porți.

Nu trebuie sa spui niciun cuvânt – lăsa colierul sa vorbească pentru tine!

Coliere cu initiale

Obișnuim sa ne personalizam accesoriile pentru telefon, articolele din piele și alte obiecte, deci este firesc sa ne personalizam și bijuteriile. O multime de celebritati au fost vazute purtand coliere cu initiale – iar partea distractiva este ca nici macar nu trebuie sa fie propria inițială.

Alege prima literă a numelui partenerului tău pentru a o purta la gat ca o amintire a dragostei voastre sau mergi pe stilul clasic și optează pentru inițiala proprie.

Coliere cu piatra pretioasa

Colierele cu pietre prețioase sunt niste bijuterii de argint pentru femei ce te vor ajuta sa iesi în evidenta, oriunde te-ai afla. Poți alege piatra norocoasa a lunii în care te-ai nascut sau poți opta pentru piatra care îți place cel mai mult. Exista o mulțime de coliere minunate cu diamante, smaralde, rubine, safire și alte pietre prețioase.

Adaugă un strop de culoare unei rochii de cocktail neagra, eleganta, purtand un colier din argint sterling cu piatra cubic zirconia albastra.,

cum-alegi-bijuteriile-perfecte-pentru-femei

Colier cu medalion

Suvenirul perfect, colierul cu medalion are o semnificație aparte. Cu ajutorul lui, poți tine fotografiile preferate aproape de inima – literalmente. Vrei să-i faci un cadou minunat persoanei iubite? Cu siguranța va aprecia un colier cu medalion.

Colier cu cruciulita

Oferit în mod tradițional, drept cadou de botez, colierul cu cruce este frumos și are o semnificație aparte pentru cel care-l primește. Indiferent ca vrei să-i oferi un astfel de colier unei persoane apropiate, sau vrei sa il pastrezi pentru tine ca simbol al credinței, pe site-ul nostru găsești o mare colectie de coliere cu cruciulite.

Dacă vrei să-ți cumperi doar cruciulita, pentru ca lantul îl ai deja, poți alege una din aur alb și argint.

Nu exista nicio îndoială ca un colier este un accesoriu indispensabil pentru anul 2021 și nu numai. Poți atrage atenția asupra fetei si gatului cu o piesa care va întoarce toate privirile.

Pe site-ul nostru găsești o gama largă de coliere, deci sigur vei găsi unul care sa se potrivească stilului și bugetului tău. Avem o mulțime de pandantive, în formă moderne cum ar fi cruci, inimi, infinit, dar și forme tradiționale, rotunde sau pătrate. Rasfoieste colectia noastra de coliere și alege-l pe cel potrivit pentru tine!

Cum cumperi bijuterii de argint pentru femei

După nuntă și luna de miere, vei reveni la realitate. În timp ce așezi documentele la locul lor și despachetezi cadourile, trebuie sa te gandesti si la asigurarea inelului de logodna și a verighetelor.

Majoritatea tinerilor casatoriti nu se gândesc să-și asigure bijuteriile, decât atunci cand este prea tarziu. Cand un diamant valoros cade, inelul se pierde sau este furat, mulți regreta ca nu si-au asigurat bijuteriile. Nu fa si tu aceasta greseala. Pentru a veni în ajutorul tău, îți vom oferi cateva informații utile despre asigurarea bijuteriilor.

Diamantul tău are asigurare?

Fie ca cumperi bijuterii de argint pentru femei sau din alte metale, diamantul trebuie pretuit mai mult decat metalul in sine. Ar trebui sa iti faci asigurare pentru orice bijuterie valoroasa. Imediat după ce cumperi o bijuterie scumpă, trebuie să-i faci și o asigurare. Acest lucru te va ajuta sa repari sau sa inlocuiesti bijuteria in cazul in care apar anumite probleme. S-ar putea sa fii tentat să investești într-o polița de asigurare suplimentară. Iată de ce…

Bijuteriile sunt acoperite de asigurarea casei?

Asigurarea tipică a casei acoperă doar o valoare limitata a bijuteriilor și necesita o plata deductibila. În plus, aceste polițe nu acoperă întotdeauna toate probleme, cum ar fi pierderea accidentală sau furtul.

Este în regula să-ți faci o poliță de asigurare separată pentru bijuterii valoroase?

Asigurarea medie a casei ar acoperi doar o mica parte din inelul cu diamante. Ar trebui sa iei în considerare și o poliță separată. Acest tip de poliță ar trebui sa acopere orice lacuna din asigurarea curentă. Poate fi, de asemenea, adaptata la colectia de bijuteri in funcție de valoare, risc și opțiuni de rambursare.

Unii furnizori de asigurari sunt specializati in bijuterii. Aceste agenții lucrează direct cu magazinele de bijuterii si clienții lor. Acest tip de asigurare poate fi mai costisitor, dar oferă mai multe opțiuni legate de inlocuire si reparatii.

Asigurarea specializata este recomandata pentru bijuterii personalizate si antice.

Cum îmi pot asigura colecția de bijuterii?

Nu pierde timpul. Se poate intampla oricand un accident sau o nenorocire, așa ca ar fi bine să-ți protejezi comorile.

Examineaza asigurarea existenta

În primul rând, ar trebui sa verifici asigurarea locuinței. Aceste polițe pot fi organizate într-o varietate de moduri – cu acoperire generala pentru toate obiectele de valoare din casa sau acoperire detaliată.

Noteaza-ti toata colecția de bijuterii

Creeaza un document cu fiecare bijuterie si valoarea sa relativa. Notează inclusiv bijuteriile mostenite si piesele de epoca, nu doar bijuteriile cu diamante. Include imagini cu fiecare articol în documentul tău. Dacă ai certificate de calitate pentru pietrele prețioase, pastreaza-le împreuna cu acest document.

cercei-Bijuterii-de-argint-pentru-femei

Apeleaza la un evaluator de incredere

Dacă nu ești sigur de valoarea unui inel, colier, bratara, ceas sau cercei, apelează la un evaluator de încredere.

Alege asigurarea potrivita

  • Atunci cand iti asigura bijuteriile, tine cont de acești factori:
  • Valoare – ia în considerare valoarea asigurarii în raport cu bijuteriile
  • Reparații – majoritatea proprietarilor de bijuterii doresc ca reparațiile scumpe să fie acoperite si de asigurare.
  • Asigurare – examinează tipul de riscuri acoperite – pierderi, furturi, daune etc.

Cand faci o asigurare, verifica dacă toate detaliile politicii actuale sunt scrise clar în documentele tale. Deoarece valoarea aurului si a altor metale prețioase fluctuează, este posibil sa dorești ca bijuteriile fine să fie evaluate o data la cativa ani.

No Responses

Leave a Reply