Diverse

Everclean este cea mai bună firmă de curățenie din Iași?

Noi, la Iași, am ales Everclean. Totuși, în continuare vă vom spune in linii mari câteva sfaturi pentru a vă fi mai ușor atunci când alegeți o firmă de curățenie profi, indiferent de orașul în care vă aflați.

Alegerea unei firme de curățenie din Iași poate fi dificilă deoarece există foarte multă competiție. Faptul că există atât de multe firme din care poți alege, în mod ironic, nu fac alegerea mai ușoară ci mai dificilă deoarece există foarte multe recomandări.

Indiferent că vorbim de casă, birou sau chiar magazin, este important să alegi o firmă care să-ți ofere cele mai bune servicii. Totuși, cum știi dacă firma respectivă este cea potrivită? Cum alegi cea mai bună firmă de curățenie din Iași? Despre asta vom vorbi în continuare.

Unul din principalele aspecte pe care le urmărește un client este prețul. Dacă și tu crezi că poți găsi servicii de calitate la un preț foarte mic, îți urez mult succes, deoarece vei avea nevoie. Da, există firme de curățenie în Iași foarte ieftine, dar asta nu înseamnă că sunt și bune. În acest domeniu, prețul chiar reflectă calitatea, cel puțin până la un anumit punct. O firmă specializată are angajați bine pregătiți și echipamente de ultimă generație. Este imposibil să-și permită să ofere servicii la un preț sub nivelul pieței.

Nu de puține ori, acești clienți care caută cât mai ieftin, se declară foarte nemulțumiți de serviciile primite. Observă la final camere necurățate sau curățate superficial, obiecte stricate în timpul curățeniee și nu de puține ori chiar lipsa obiectelor. Da, se întâmplă și nu de puține ori, ca angajații unei firme de curățenie să își însușească anumite obiecte din casa clientului.

În general, aceste lucruri se întâmplă la firmele foarte ieftine care angajează personal necalificat fără să aibă prea multe criterii de selecție a acestora. Acesta este un motiv în plus să nu cauți mai ieftin ci mai bun atunci când alegi o firmă de curățenie din Iași.

De multe ori, bunurile din spațiile de curățate pur și simplu „dispar”. Există multe povești: de la o menajeră ce fură o bijuterie sau hainele soției până la angajații care fură stick-uri USB, mouse-uri și pixuri din birourile pe care le curăță, nu sunt puține cazurile.

La ce trebuie să fii atent când angajezi o firmă de curățenie din Iași?

Cu toate că la prima vedere acest serviciu pare la fel ca oricare altul pe care îl plătești, este mult mai important deoarece vorbim de o activitate ce se desfășoară în casa ta. Înainte să înceapă să facă curățenie, angajații trebuie să vină să vadă spațiul respectiv. Acum este timpul să spui toate observațiile pe care le ai, pentru ca aceștia să le noteze și să le respecte.

Firma de curatenie din iasiEste importantă vizionarea spațiului înainte de a efectua curățenia deoarece, dacă de exemplu există un animal de casă, trebuie folosite anumite substanțe care nu sunt periculoase pentru acesta. Echipamentele pot fi de asemenea diferite deoarece unele sunt mai zgomotoase și ar putea speria animalul respectiv.

În cazul in care deții un mobilier special din material pretențios, este important ca firma respectivă să știe pentru a folosi soluții speciale la curățarea acestuia.

O firmă de curatenie din Iași nu se va grăbi doar să facă curățenie ci va pune accent pe calitate. Va dori să știe orice detaliu, pentru ca atunci când pleacă totul să fie impecabil.

Sunt de asemenea multe detalii ce trebuie luate în considerare. De exemplu, poate îți dorești ca toate lucrurile să fie puse exact la locul de unde au fost luate. Acest lucru trebuie precizat. Mulți clienți nu doresc pur și simplu ca în casă să fie curățenie, ci să rămână de asemenea la locul în care au fost puse.

Dacă alegi o firmă ieftină, este posibil să te trezești cu daune la care nu te așteptai. În general, personalul nepregătit poate folosi substanțe nepotrivite pentru curățarea electrocasnicelor sau a gadgeturilor. Astfel, cu toate că inițial prețul este mic, uneori te poți trezi cu obiecte stricate ce trebuie înlocuite, crescând cu mult peste prețul unei firme decente. Nu spun că se întâmplă mereu, însă au existat destul de multe cazuri.

Sunt două elemente principale ce pot face o firmă de curățenie din Iași de calitate sau inferioară, și anume: personalul și echipamentul. Angajații trebuie să fie atenți la toate observațiile pe care le are clientul iar echipamentul trebuie să fie suficient de performant, pentru a crește calitatea serviciilor prestate. Cu alte cuvinte, echipamentul are rolul de a ajuta angajații să curețe mai ușor și mai rapid orice suprafață.

Cum alegi o firmă de curățenie în Iași pentru biroul tău?

Curățenia de la birou este la fel de importantă precum cea de la domiciliu. Inițial, ai putea spune că este mai ușor: spațiile dintre birouri sunt mai mari decât în locuințele personale și poate nu este nevoie de la fel de multă atenție la detalii, însă asta nu face operațiunea mai ușoară. În acest caz, sunt alți factori de luat în considerare.

Servicii curatenie birouriUnul din cele mai mari provocări pe care le are o firmă de curățenie din Iași care se ocupă de birouri este alegerea personalului potrivit. De cele mai multe ori, aceste activități trebuie efectuate pe timpul nopții pentru a nu deranja angajații.

Acest lucru însă creează noi probleme: pe timpul nopții, angajații firmei de curățenie nu sunt supravegheați și pot recurge la operațiuni ilegale cum ar fi furtul obiectelor de prin birouri sau pur și simplu dormitul la locul de muncă.

Atunci când vrei să alegi o firmă de curățenie din Iași pentru biroul tău, îți sugerez să cauți una ce folosește sisteme de supraveghere video a angajaților. Astfel, poți fi sigur că aceștia nu vor pierde timpul și nici nu-și vor însuși bunuri din spațiile în care trebuie să facă curățenie.

Cum alegi o firmă pentru curățenia spațiilor comerciale?

Când vine vorba de o curățarea spațiilor comerciale, lucrurile sunt puțin mai simple, însă și aici trebuie să fii atent la anumite aspecte. În general, spre deosebire de clădirile de birouri, în agențiile comerciale, cerințele clienților sunt diferite deoarece fiecare tipul de produse vândute diferă de la un magazin la altul și totodată așadar și soluțiile folosite sunt diferite.

De exemplu, dacă spațiul respectiv este un showroom de mașini, trebuie folosite soluții speciale pentru curățarea acestora. Procesul va fi diferit față de alt spațiu comercial în care se comercializează alte obiecte, cum ar fi de exemplu cărțile.

Cel mai important lucru atunci când cauți o firmă de curățenie din Iași

Poate fi greu să alegi o firmă de curățenie în orașele mari, deoarece există multă competiție. În general, cele de top sunt cunoscute și probabil sunt cele care merită alese, însă sunt multe firme noi apărute care pot fi la fel de pricepute și nu foarte cunoscute. Important este să nu alegi cea mai ieftină firmă deoarece serviciile vor fi pe măsură.

Curatenie in birouriAșa cum poate fi greu să alegi cel mai bun telefon, cea mai bună mașină sau cel mai bun hotel la care vei sta peste noapte, la fel de greu poate fi și alegerea firmei potrivite pentru curățenie. O firmă low cost nu va fi niciodată la fel de profesională precum una la un preț mediu.

O firmă de curățenie ce se respectă va avea multe cheltuieli și nu își permite să facă oferte de nerefuzat. Cu alte cuvinte, dacă vrei calitate, nu te uita la preț. Sper ca acest articol să te fi ajutat să înțelegi cum alegi cea mai bună firmă de curățenie din Iași. Succes!

Leave a Reply