Medicamente

Pastile de slabit si vitamine care ajuta in slabire

Suplimente de vitamine si minerale

Organismul are nevoie de o anumită cantitate de vitamine și minerale esențiale pentru a funcționa corect. Ce se întâmplă atunci când nu le primiți suficient? Ce se întâmplă atunci când mâncați prea puțină mâncare sau când alimentele pe care le consumați nu sunt suficient de hrănitoare? Poate că corpurile noastre se prind și răspund prin creșterea nivelului de foame. La urma urmei – dacă mâncăm mai mult, cresc șansele de a consuma suficient nutrientii ce ne lipsesc.

Pe de altă parte, accesul sigur la vitamine și minerale ar putea însemna scăderea nivelului de foame și reducerea poftelor, promovând astfel scăderea în greutate.
Cele de mai sus sunt, desigur, speculații. Dar există studii bine realizate care sugerează că ar putea să nu fie departe de adevăr. Un produs de slabit precum celebrul Fito Spray, contine si vitamine care ajuta organismul sa slabeasca mai repede si mai eficient.

Vitamina D

Lipsa de vitamina D este probabil cea mai frecventă deficiență din țările nordice, cum ar fi Canada sau majoritatea SUA. Trei studii recente indică faptul că, în comparație cu un placebo, un supliment de vitamină D poate reduce scăderea greutății dumneavoastră sau a taliei.

pastile de slabitÎn unul dintre studii, 77 de femei supraponderale sau obeze au primit fie un supliment de 1000 de unități de vitamina D, fie un placebo, în fiecare zi timp de 3 luni. Cei care au luat suplimentul cu vitamina D și-au scăzut grăsimea corporală cu 2,7 kg – semnificativ mai mult decât grupul placebo, care nu și-a scăzut greutatea.

Multivitaminele

Un studiu din 2010 a implicat aproximativ o sută de femei cu probleme de greutate, separându-le în trei grupuri. Un grup a primit un supliment zilnic de multivitamine, celălalt un supliment zilnic de calciu, iar ultimul grup doar placebo.

Studiul a continuat timp de șase luni. Nu este surprinzator, rezultatele au aratat ca nu s-a intamplat nimic cu greutatea femeilor care au primit calciu sau placebo. Cu toate acestea, grupul care a luat multivitamine a pierdut mai multă greutate – cu aproximativ 3 kg mai mult – și și-a îmbunătățit parrametrii de sănătate. Printre altele, ritmul metabolic bazal (rata la care organismul arde calorii în repaus) a crescut. Aici gasiti mai multe despre placebo

Mai mult, un alt studiu anterior a constatat că subiecții au scăzut nivelurile de foame prin administrarea de suplimente multivitamine în timpul dietelor de foame, comparativ cu un placebo.

Exercitii inteligente ajuta pastilele de slabit saactioneze

Doar urcatul scărilor în locul ascensorului sau coborâți autobuzul cu o statie mai devreme, nu va schimba numarul de pe cantarul dvs. de baie. E un mit. Scuze. Studiile arată că dacă începi să exersezi, vei avea nevoie de cel puțin o oră de antrenamente dure în fiecare zi pentru a pierde în mod semnificativ.

Practic, efectul exercitiilor asupra greutății noastre este mult supraestimat. De aceea este doar numărul 11 pe această listă. Există alte lucruri pe care trebuie să le îngrijiți mai întâi. Nu este o idee bună să mâncați alimente proaste, să beți apă zaharoasă (așa-numitele „băuturi sportive”) sau să vă aflați pe medicamente care vă forțează să faceți exerciții de ore pe zi doar pentru a compensa.

Vestea cea buna atunci cand slabiti cu pastile deslabit

Dacă, pe de altă parte, ați avut deja grijă de pașii 1-10, ar trebui să aveți un corp odihnit și reîncărcat, care deja arde grăsimi. În acest caz, creșterea activității va accelera pierderea în greutate și va acționa ca un bonus frumos. Veți arde chiar și mai multa grăsime de la primul pas.

De exemplu, puteți face plimbări lungi, faceți ciclism, dansați sau jucați orice sport ce va face sa fiti fericiti și confortabili.

Exercițiul arde, de asemenea, depozitele de glicogen din organism, care sunt, în esență, carbohidrați. Acest lucru înseamnă că, după un antrenament, puteți mânca un pic mai mult carbohidrați decât vă puteți permite altfel, fără efecte negative asupra depozitării de insulină sau grăsimi. De asemenea, nu uitați că efectele non-legate de greutate ale exercițiilor fizice sunt destul de impresionante.

Leave a Reply