Frumusete

Alegerea unei posete

Poseta reprezinta o necesitate, si nu un moft, de care o femeie nu se poate desparti in momentul in care iese pe strada. Singura problema care o poate avea o femeie cu o poseta, este faptul ca aceasta sa nu se potrivesca sau sa nu se asorteze cu statura si tinuta acesteia.  Deoarece acest accesoriu indispensabil pentru orice femeie se gaseste in diferite forme, marimi si culori, trebuie sa fiti foarte atenta in momentul unei astfel de achizitii. Dimensiunea posetei este foarte importanta si trebuie sa fie in concordanta cu statura celei care o poarta, si nu doar in functie de ce doriti sa carati in ea. Daca sunteti mai mica de statura, alegeti un model de poseta mai micuta, in care sa puneti doar  telefonul mobil, cheile si un ruj sau o trusa de farduri. Luand-o in sens invers, chiar daca o geanta mare se potriveste cu statura unei femei, dar aceasta un prea are ce sa puna in ea, tot nepotrivita va fi, deoarece poseta va avea un aspect destul de urat, fiind aproape goala.

Alegerea posetei potrivite mai depinde si de cat de corpolenta sunteti. Pe langa vestimentatie, si o poseta poate avea un rol decisiv asupra felului in care aratati. Daca aveti niste forme destul de bine definite, alegeti un model de poseta mai micut, care sa nu va depaseasca talia deoarece, in acest mod, formele dumneavoastra vor fi scoase in evidenta si veti da o nota de eleganta.

Daca faceti parte din categoria femeilor mai slabute, este bine sa stiti ca modelele de posete mai mari nu vi se potrivesc absolut deloc, deoarece veti arata foarte incarcata, asemeni lui  Mos Craciun cu sacul in spate. Pentru o silueta subtirica si inalta puteti purta atat posete de umar cat si de mana, deoarece ambele modele vi se potrivesc de minune.

Un alt aspect foarte important in alegerea posetei perfecte este reprezentat de culoarea acesteia. O poseta trebuie sa fie in perfecta concordanta cu restul vestimentatiei cu care doriti sa o purtati.

Tineti cont, cand va alegeti un anumit tip de poseta, ca aceasta sa fie din materiale de calitate si durabile (gen posetele din piele).

 

 

Leave a Reply