Zi de zi

Idei pentru un decor suspendat la nunta

Daca iti doresti decoratii suspendate la nunta ta, ne bucuram sa iti putem spune ca ai posibilitati nenumarate, iar noi iti vom oferi cateva idei, suficiente cat sa iti starnim imaginatia si sa te ajutam sa te proiectezi cu ochii mintii in ziua nuntii tale de vis.

Inainte insa dorim sa iti atragem atentia ca, daca nunta ta are o tematica anume sau o culoare anume, va trebui sa iei in considerare decoratiuni care sa se potriveasca cu ambientul pe care doresti sa il creezi la petrecerea de nunta: tine cont de stil si tine cont de imaginea de ansamblu a intregului local, inclusiv de decoratiunile de pe mese, tortul de nunta si chiar si de stilul muzical care va insoti petrecerea.

Si acum, hai sa vedem care sunt cateva idei de elemente cu care sa decorezi spatiul de sus al localului nuntii tale, fie el restaurant sau cort in aer liber.

Sfere din flori

Poti alege florile de sezon, si poti opta pentru sfere intr-o singura culoare sau multicolor, sferele de flori oferind un aer romantic nuntii si lasandu-se admirate de toti invitatii. Poti chiar sa optezi doar pentru sfere de flori si sa renunti la buchetele de pe mese: sferele care sunt suspendate cu siguranta nu vor sta in calea conversatiei dintre invitati, asa cum se poate intampla uneori cu florile de pe mese.

Umbrele

Daca nunta pe care o planuiesti ti-o doresti o petrecere intre prieteni si visezi la o atmosfera vesela, jucausa si prietenoasa, s-ar putea sa te incante imaginea a zeci de umbrele (umbrele reale) in culorile nuntii sau in toate culorile, prinse sus pe tavanul localului. Sunt o idee mai dificil de prins, insa efectul este unul incantator, si cu siguranta iti vei surprinde invitatii cu originalitatea si veselia decorului.

Candelabre

Pentru o nunta regala, candelabrele sunt alegerea potrivita, acestea fiind un simbol al elegantei si rafinamentului. Bineinteles, sala trebuie sa se potriveasca cu candelabrele, si acestea trebuie sa se incadreze in stilul nuntii tale.

Abajururi

Baloanele cu heliu au fost la un moment dat la moda, insa locul lor a fost luat de abajururi de hartie colorate, care picteaza tavanul in culorile nuntii tale. Agatate la dimensiuni diferite, abajururile vor conferi incaperii un aspect asimetric unic.

Hartie

Daca visezi la o nunta cu specific asiatic, decoratiile perfecte sunt cele realizate din origami. Le poti face tu personal sau le poti achizitiona din magazine specializate, cerc este ca ele vor ajuta la „”teleportarea”” invitatilor in splendida Asie. Daca nunta ta are loc primavara, poti folosi hartia si foarfeca pentru a decupa fluturasi sau flori de cires pe care sa ii suspenzi de sus deasupra meselor invitatilor, iar daca nunta are loc iarna, poti sa incepi sa decupezi fulgi de zapada.

Esarfe din matase

Esarfele sunt elegante si rafinate si sunt ideale pentru incaperile inalte si nuntile in aer liber. Le poti realiza personal in culorile si tematica nuntii, conferind astfel o nota personala decorului.

Ghirlande de lumina

Opteaza pentru luminite pe intreg tavanul localului daca doresti sa asiguri o atmosfera romantica: alege luminite a carora intensitate sa poata fi reglata in functie de moment, si asorteaza-te eventual si cu plase de lumini pentru un efect complet.

Leave a Reply