Electro Gadgeturi

Aragaz mixt Electrolux EKK54550OX – Pret, Pareri, Impresii

Daca te intereseaza acest aragaz mixt Electrolux EKK54550OX trebuie sa stii faptul ca, el este foarte recomandat de catre cumparatorii sai. Acest fapt, a fost asigurat de catre calitatea sa foarte mare si cu ajutorul careia exceleaza pe toate partile sale importante.

Cu singuranta acest model iti va starni curiozitatea cu o singura privire asupra sa. Pentru ca are la baza cele mai noi tehnologii, cumparatorii sai, ti-l reocmanda pentru avantajele si beneficiile pe care acesta ti-i le poate oferi. Astfel, putin mai jos ai analizat acest aragaz mixt Electrolux EKK54550OX pentru a te putea decide daca merita achizitia.

Aragaz mixt Electrolux EKK54550OX design

Din acest punct de vedere, acest produs se clasifica in topul celor mai placute aragaze. Este din inox si are dimensiuni de 85.5 x 50 x 60 cm, ceea ce este mai mult decat esential chiar si intr-o bucatarie mica. Capacul sau din sticla, il incadreaza in clasa aragazelor elegante care te va impreiona.

Usa cuptorului sau are un maner stabil si placut la atingere, iar sticla sa iti ofera o vedere catre interior foarte buna. Gratarul sau, conceput pentru viitor este foarte important, el mareste afinitarea aragazului cu care este integrat in bucatarie.

Astfel, indiferent de tipul de mobila sau ce culoare are, acest produs se integreaza foarte usor din toate punctele de vedere.

Aragaz mixt Electrolux EKK54550OX caracteristici si functii

Acesta a fost lansat pe piata cu patru arzatoare foarte puternice. Are un arzator mic, unul mare si doua medii. Acestea au o putere de 1 kW, 3 kW respectiv 2 kW. Gratarul sau, iti mareste simplitatea cu care poti gati pe acest aragaz mixt Electrolux EKK550OX.

Cuptorul sau are functia Grill si o capacitate de 60 litri, ceea ce este mai mult decat necesar. Cuptorul sau are un ventilator foarte puternic si o iluminare care iti ofera o vedere foarte buna. Astfel, in timpul in care pregatesti masa, poti sa verifici in ce stare se afla mancarea, iar temperatura sa va fi una foarte potrivita.

Pentru o si mai mare calitate, producatorii sai i-au mai incorporat doua functii foarte importante. Astfel, acest produs are o incalzire inferioara si una exterioara, ambele la fel de importante.

Chiar daca la prima vedere, latimea sa de 50 cm pare destul de mare, ea defapt este foarte recomandata. Aceasta fiind si latimea standard de la majoritatea aragazelor, este considerata defapt un avantaj pentru ca il poti integra oriunde in bucatarie.

Aragaz mixt Electrolux EKK54550OX recomandare

In plus, acest aragaz, respecta si raportul de pret- calitate. Datorita acestuia, el este foarte cautat la ora actuala pe piata. Dupa cum observi din acesta analiza, el este o alegere excelenta din mai multe puncte de vedere.

De aceea, dorim sa ti-l recomandam si noi pentru toate beneficiile de care vei avea parte achizitionandu-l. De aceea, daca ai nevoie de un aragaz, acesta este cea mai buna alegere in momentul de fata de pe piata.

Leave a Reply