Electro Gadgeturi

Aragaz electric Electrolux EKC54552OK – Impresii, Preț, Păreri

Dacă ești în căutarea unui produs electrocasnic de calitate, care să dețină funcții performante și un aspect special, atunci ar trebui să alegi un aragaz electric Electrolux EKC54552OK.

Acesta te impresionează de la prima vedere, fiind un produs care se ridică la înălțimea așteptărilor chiar și celor mai pretențioși dintre noi. Este format dintr-o plită cu 4 arzătoare vitroceramice și un cuptor electric. Cel din urmă este prevăzut cu grill. Acest aragaz poate deveni ceea ce căutai de multă vreme.

Design aragaz electric Electrolux EKC54552OK

Electrolux încântă privirea cumpărătorilor cu un aragaz negru, impresionant prin aspect. Se încadrează perfect în toate acele bucătarii care se doresc elegante, rafinate și dominate de bun gust. Având 85 cm înălțime, 50 cm lungime și 60 cm lățime, aragazul oferă un spațiu generos pentru gătit.

Pentru a avea la îndemână toate acele ustensile și vase necesare procesului de gătire și în același timp pentru a economisii spațiu, aragazul este prevăzut în partea inferioară cu un sertar special, încăpător și cât se poate de util.

Oferind și mai mult rafinament și originalitate întregului aragaz, arzătoarele sunt vitroceramice, impresionând prin aspect dar și prin funcțiile acestora, ajutând-te să prepari mult mai ușor alimentele dorite.

Caracteristici aragaz electric Electrolux EKC54552OK

Plita specialului aragaz electric Electrolux EKC54552OK deține 4 arzătoare vitroceramice, de diferite mărimi și cu putere diferită. Astfel două arzătoare prezintă o putere de 0.7-1.7 kw, un arzător mare cu puterea de 2 kw și unul mic cu o putere de 1.2kW. Ți se permite astfel să alegi intensitatea la care dorești să-ți pregătești alimentele.

Plita cât și cuptorul prezintă aprindere electrică, făcându-te să uiți de incomodele chibrituri pe care de cele mai multe ori, uitai să le treci pe lista de cumpărături. În ceea ce privește cuptorul, acesta deține sisteme de încălzire superioară și inferioară. Astfel se permite prepararea uniformă a oricărui tip de aliment. Astfel indiferent că-ți dorești să gătești peste, o friptură sau poate un desert delicios, cuptorul aragazului electric Electrolux EKC54552OK îți va deveni aliatul ideal.

Din punct de vedere al clasei energetice acest aragaz face parte din clasa A-10%, ceea ce înseamnă că oferă mai mult cu 10% beneficii energetice în raport cu alte electrocasnice din aceeași categorie. De asemenea economisirea energiei electrice este mult crescută față de alte produse asemănătoare de pe piață actuală.

În ceea ce privește procesul de curățare, mă ales a cuptorului, trebuie să uiți de grijă și asta pentru că verificând indicatorul de căldură reziduală aflați momentul ideal când procesul de curățare trebuie să aibă loc. Simplu, rapid și foarte eficient se curată și plita care nu prezintă nicio denivelare sau un buton unde s-ar putea ascunde impuritățile.

Pentru că totul să fie perfect, specialul aragaz electric Electrolux EKC54552OK deține și un cronometru performant care te ajută să-ți coordonezi procesul de gătire, uitând astfel de dezastrele culinare provocate de uitarea mâncării în cuptor. Trebuie doar să setați durata gătirii, iar cuptorul tău se va conformă.

De ce să achiziționezi un aragaz electric Electrolux EKC54552OK?
Dacă ești în căutare de performanță, dacă îți dorești un aliat în bucătărie, care să-ți ușureze mult muncă și care să transforme preparare hranei într-un moment de relaxare atunci achiziționează-ți cu toată încrederea utilul aragaz electric Electrolux EKC54552OK.

Leave a Reply