Zi de zi

Fete cu minți

Când erai mai mică ai zis „”te iubesc””, credeai că așa e bine și mai apoi ai luat decizii călcând peste tot ce îți era drag pentru el, acel special el care în final a devenit tot ce a promis cândva că nu o să devină. Că era slab și rănea ceea ce iubea, că așa sunt toți. Prima ta lecție de viața a fost că diavolul vine deghizat în tot ceea ce ți-ai dorit vreodata.

Se zice că bărbatul care iși lasă femeia, inevitabil o prostituează. Că e greu să găsești ce nu mai ai, dar e și mai greu să te oprești a căuta. Dragostea e exact ca un drog și ca orice lucru care crează dependență, se vinde și se cumpără pe bani grei. Iar tu ai platit deja în lacrimi când plângeai singură pe casa scării în nopțile reci. De aceea te-ai gândit să iei înapoi o parte din ce ai pierdut, iar cum nimeni nu îți mai poate umple înapoi sufletul gol, ți-ai spus că te mulțumești și cu bani. Că e mai cool să bocești intr-un merțan ca proasta dupa un bou, decat într-o scară rece de bloc.
La început faceai sex doar din interes să crești, dar cum în scurt timp te-a lovit realitatea ca o lopată și ai înțeles că fără cash nici poziția socială nu ține de foame, ai ridicat ștafeta la o mană de euroi.

Da, e adevărat că curva tre’ să știe lumea că e curvă, dar hei, măcar nu îți irosești frumusețea pe o sicola și un pahar de șampanie la mâna a doua.

Singurătatea și-a lăsat și ea amprenta, că e greu să zâmbești când te arată minorosițele cu degetul pe stradă că tu te fuți pe bani și nu îți desparți picioarele cum fac ele pentru același lache care speră ele să le ia de nevastă anul ăsta ca să nu mai facă vacanța de vară cu mamaia lor și cu tot neamu la țară. Dar ele „”e”” fete cinstite, știi ce zic? Așa că l-ai găsit pe el, cel care nu numai că îți întelege meseria, ba mai mult, vrea să te ajute. Și știi tu cum e dragostea de pește, ca aia de mamă: unde dă mama crește. În scurt timp îi faci vânt și lu ăla că ți-o trăgea numai pe la spate ca să nu îl vezi când îți bagă mâna în portofel.

Nici în Germania nu ți-a plăcut că l-ai tot așteptat tu pe prințu ăla arab ca să îi furi inima, da la final te-ai ales numai cu ceasuri bărbătești și portofele pline de fotografii de familie.

Ai început să înțelegi că fetele cuminți se uită numai dupa mașini de lux și haine scumpe, dar fetele cu minte iubesc bărbații din vârf, ăia care stau mai în spate, ăia care au golănia în sânge, dar știu cu ce se mănâncă respectul și cum să identifice rapid cele mai întunecate dorințe ale inimii. Așa l-ai întâlnit pe el, cel care te-a cumpărat pentru o seară și a stat cu tine de vorbă o noapte întreagă după ce te-a „”iubit”” 30 de minute și ți-a spus că nu e gentlemenesc să nu o întrebe pe curva de pe a cărui fund tocmai a tras două linii, care sunt visele și aspirațiile ei. Ce ironie, te-a cumpărat pentru o noapte, dar te-a primit pentru o viață.

Să nu îți pară rău atunci când privești în spate, pentru că ești o învingătoare. Dintre milioanele de femei ce se vând pe doi covrigi și o plimbare în bemveu’, tu ai fost cinstită cu tine și nu te-ai mințit pe tine și ai practicat cu grație cea mai veche meserie din lume.
Când privești în urmă, amintește-ți că în timp ce unele se duceau mai devreme la nani, tu profitai și îți numărai hartiile. Să nu regreți nimic. Aș da o sută de femei cuminți pe una cu minte ca tine.

Leave a Reply