Zi de zi

Lenjerie pentru mirese – esentiala sub rochia de mireasa

Dupa multe cautari si probe, ti-ai gasit rochia de mireasa. Dar sa stii ca nu ai scapat de probe inca: inainte de ajustarile finale si ultima proba, trebuie sa-ti cumperi lenjeria de mireasa perfecta pentru rochia aleasa.

In cautarea rochiei perfecte, te-ai uitat la mii de poze si ai probat zeci de rochii. In toata nebunia si cu toate emotiile aferente, s-ar putea sa-ti fi scapat cautarea acelor mici detalii care fac tinuta de mireasa perfecta: piesele esentiale de lenjerie (de obicei alba) care vor ajunge sub rochia de mireasa, sustinand-o si completand-o.

Lenjeria influenteaza modul in care se aseaza rochia pe tine, acesta fiind motivul pentru care iti recomandam achizitionarea ei inaintea ajustarilor si probei finale a rochiei.

In cele ce urmeaza, discutam putin despre piesele de lenjerie intima alba esentiale sub rochia de mireasa.

Sutien

Sutienul este o piesa forte, este de fapt centrul intregii tinute de sub rochia de mireasa, toate celelalte piese de lenjerie intima jucand un rol de sustinere a sutienului din punct de vedere al aspectului.

Vei avea nevoie de un sutien de calitate, care sa iti sustina frumos bustul, sa-l ridice si sa iti asigure confort multe ore la rand si in multe posturi (la masa, cand dansezi, cand faci poze cu invitatii). In alegerea sutienului, prioritatea ta trebuie sa fie acest confort: in ziua nuntii nu ai nevoie de suport insuficient sau de armaturi care sa te jeneze.

Acorda atentie si bretelelor si benzii sutienului de la spate: acestea nu ar trebui sa se vada, asa ca in cazul in care rochia are umerii goi sau spatele gol, alege un sutien fie cu bretele detasabile, fie cu bretele si banda transparente.

Lenjerie modelatoare

In cazul in care optezi pentru o rochie mulata pe corp si vrei sa modelezi aspectul, orienteaza-te spre un slip cu talie inalta sau pantalon 3 sferturi modelator. Tine cont insa de anotimpul in care iti faci nunta (canicula verii s-ar putea sa nu fie cea mai buna „”prietena”” a lenjeriei modelatoare) si mai ales ai grija ca aceasta piesa de lenjerie sa se asorteze cu sutienul ales.

Pantalonasi

Ca si in cazul sutienului si a lenjeriei modelatoare, alege pantalonasi scurti care iti ofera mai intai confort si abia apoi sex-appeal (slabe sanse sa iti poti aranja pantalonasii prin rochia de mireasa in cazul in care acestia devin incomozi). In cazul in care rochia este prea mulata sau dintr-un material prea subtire, alege dresuri cu pantalonasul/slipul atasat.

Portjartier si dresuri

Daca vrei sa porti in ziua nuntii un portjartier elegant si incitant, asigura-te ca alegi unul care se aseaza bine si pe care il simti comod pe solduri si care, evident, nu se vede prin rochia de mireasa. Ai grija si la marimea dresurilor: daca marimea este prea mica, presiunea dresurilor atasate la jartiere va trage portjartierul in jos, acesta va trage in sus de dresuri si vor aparea cute inestetice in zona genunchilor.

Existenta dresurilor cu banda adeziva face uneori portjartierul sa para „”in plus””, insa un model senzual, rafinat de portjartier iti va conferi o stare de bine si te va face sa te simti foarte sexy in ziua nuntii.

Portjartier Mireasa

Daca planuiesti sa renunti la pantofii de mireasa pe masura ce petrecerea se incinge, alege dresuri simple si nu tip plasa, pentru ca degetele tale de la picioare sa nu arate inestetic cand vei dansa desculta. Sau poti alege dresuri pana la genunchi pe care sa ii dai jos in momentul in care renunti la pantofi.

Indiferent ce stil de dresuri alegi, asigura-te ca ai la tine o pereche in plus: nu ai vrea ca un mic accident, un amarat de fir dus, sa-ti strice buna dispozitie in cea mai frumoasa zi din viata ta.

Proba finala

Asigura-te ca toate piesele de lenjerie pe care te decizi sa le porti sub rochia de mireasa iti vin bine si sunt confortabile si abia apoi ca se asorteaza. Intreaga vestimentatie de mireasa va juca un rol vital in starea ta de bine din ziua cea mare.

Corset Mireasa

La proba rochiei care te-ai decis ca ti se potriveste, ia-ti la tine lenjeria de mireasa si o prietena buna. Probeaza rochia cu lenjeria si asigura-te ca totul arata impecabil si ca nu se vede mai mult decat ti-ai dori sa se vada. Daca totul este in regula, poti bifa de pe lista acest aspect si nu-ti mai ramane decat sa te simti bine la nunta ta.

Si tine minte: la finalul nuntii, te poti schimba intr-o lenjerie sexy, provocatoare si senzuala, special pentru proaspatul tau sot!

Leave a Reply