Zi de zi

Jennifer Lopez – Top 10 Cantece

Jennifer Lopez face senzatia la nivel international de cativa ani buni cu piesele sale devenite rapid hit-uri. Dar care sunt cele mai ascultate 10 melodii ale ei?

Inainte de a prezenta topul cantecelor sale, sa ne amintim de faptul ca JLo este diva latino care ne recucereste in fiecare an din 1995 incoace. Primul ei album, „”On the 6″”, a castigat 3 Discuri de Platina. Si acesta a fost doar inceputul! JLo detine recordul pentru cea mai scumpa actrita latina, a fost in juriul „”American Idol”” si a recucerit topurile internationale cu cel mai recent album „”On the Floor””. Jennifer Lopez detine 7 studiouri de inregistrare si a redevenit de curand burlacita dupa separarea de Marc Anthony in iulie 2012.

Si aceste detalii nu surprind nici o miime din complexitatea personalitatii JLo, asa ca va invitam sa ascultati si sa vizionati cele mai vizionate videoclipuri pe YouTube ale cantaretei pentru a o vedea pe Jennifer Lopez in actiune in toata splendoarea si frumusetea ei.

10. Que Hiciste

Scris de Jimena Romero, Julio Reyes si Marc Anthony, aceasta piesa se regaseste pe primul album in totalitate in spaniola al cantaretei, intitulat „”Como ama una Mujer”” din 2007. Se pare ca ideea care sta la baza acestui cantec a venit dintr-un vis pe care Marc Anthony l-a avut in timp ce inregistra cu Rocio Durcal. Piesa a fost un hit in Europa si USA, iar in Spania piesa a fost vanduta ca si ringtone in peste 260.000 de exemplare. „”Que Hiciste”” a fost cantat la „”American Idol”” pe 11 Aprilie 2007, JLo devenind astfel prima cantareata care a cantat o piesa in spaniola in cadrul acestui show.

9. Waiting For Tonight

Parte a albumului ei de debut „”On the 6″”, lansat in 1999, cantecul „”Waiting for Tonight”” a fost nominalizat in anul 2000 la categoria „”Best Dance Recording”” in cadrul Premiilor Grammy.

8. Do It Well

Scrisa si produsa de Ryan Tedder, aceasta piesa a fost lansata in format audio pe 21 august 2007 si in format digital pe 17 septembrie acelasi an. Single-ul a ajuns in top 5 in Italia si top 20 in UK, Olanda, Elvetia, Irlanda si Australia, si a fost inclus in „”European Hot 100 Singles””. Pana in iulie 2012, „”Do It Well”” a fost vandut in 532,000 de download-uri in US.

7. Jenny From The Block

Piesa featuring rapperii americani Styles P si Jadakiss este scrisa de JLo, Troy Oliver, Mr. Deyo, Samuel Barnes si Jean-Claude Olivier si a fost lansata la radio la sfarsitul lunii septembrie 2002 ca single pentru promovarea albumului „”This is Me… Then””. In aceasta piesa, JLo insista ca succesul nu a rasfatat-o inca si ca ea ramane aceeasi fata care a fost mereu. Dupa lansarea acestui single, JLo a devenit cunoscuta si referita in media si sub numele de „”Jenny from The Block””.

6. I’m Real

Cu peste 23,200,000 vizualizari pe YouTube, aceasta piesa este realizata featuring Ja Rule.

5. If You Had My Love

Piesa mid-tempo pop are o durata de 4 minute si 25 de secunde si este scrisa de Rodney Jerkins, La Shawn Daniels si Cory Rooney. „”If You Had My Love”” a fost difuzata pentru prima data la radio in Statele Unite ale Americii pe 4 mai 1999 si videoclipul uploaded pe canalul JLo de pe YouTube pe 2 octombrie 2009, de atunci strangand aproape 25,000,000 de vizualizari.

4. Ain’t It Funny

Parte a albumului „”J. Lo”” din 2001, aceasta piesa beneficiaza de un videoclip realizat in culori sepia, care a strans peste 37,800,000 de vizualizari incepand cu 2 octombrie 2009 si pana in prezent.

3. Papi

Piesa dance-pop cu influente latino se „”invarte”” in jurul dragostei lui Jennifer de a dansa pentru barbatul ei. Single-ul trebuia sa fie lansat pentru a promova albumul „”Love?”” pe 19 aprilie 2011, dar el a fost dezvaluit mai devreme, pe 17 aprilie 2011, intr-o campanie a lui JLo pe pagina ei de Facebook. Videoclipul de care beneficiaza acest cantec este regizat de Paul Hunter, cel care a mai colaborat cu Jennifer Lopez la realizarea videoclipului pentru piesa „”My Love Don’t Cost a Thing””. Pe YouTube, acest videoclip a fost vizualizat de peste 55,800,000 de ori.

2. I’m Into You

Ca si piesa anterioara, acest cantec este inclus pe albumul „”Love?”” din 2011 si beneficiaza de aportul lui Lil Wayne, dupa ce Lopez a afirmat ca el este rapperul ei masculin favorit. In cadrul cantecului, JLo povesteste despre cum s-a pierdut in iubire si atractia fata de iubitul ei, intre timp Wayne tachinand-o cu replici „”istete””. Piesa a fost lansata pe 1 aprilie 2011, in cadrul aceleiasi campanii duse de Jennifer pe pagina ei de Facebook si mentionate mai sus.

1. On The Floor

Lansat pe 8 februarie 2011, acest cantec este realizat featuring Pitbull si videoclipul realizat pentru el a strans, in perioada 3 martie 2011 – 27 august 2012, peste 586,360,000 de vizualizari pe YouTube.

Leave a Reply