Zi de zi

Decorarea casei cu fier forjat

Tot ce se afla intr-o casa, de la aspect si combinatii la culoare si miros, trebuie sa iti ofere esenta unui camin si senzatia de „”sunt acasa””, si cel mai bun mod de a obtine acest lucru este, bineinteles, sa creezi o atmosfera confortabila in intreaga casa. Iar acest lucru se va reflecta in decor, iar decoratiile cu fier forjat (atentie: nu confundati fierul forjat cu confectii metalice) sunt o optiune foarte buna.

Decoratiile din fier forjat sunt accesibile si durabile, iar varietatea lor iti ofera posibilitatea de a conferi casei tale o nota distincta, unica. Pe piata exista mii de piese de mobilier si decoratiuni fabricate din acest material, posibilitatile de decorare a casei si gradinii fiind nelimitate.

Piesele de mobilier de interior includ mese, sfesnice, rafturi pentru carti, etajere pentru flori sau chiar pentru sticle de vin. Poti opta chiar si pentru suport de prosoape din fier forjat, candelabre, sculpturi sau rame de tablou, pentru ca fierul forjat are calitatea de a oferi un farmec aparte decoratiunilor.

Printre cele mai grele piese de mobilier se numara cadrele de pat care insa adauga o nota distincta intregii case. De fapt, exista o piesa de mobilier din fier forjat pentru fiecare colt al casei: in bucatarie de exemplu poti folosi un suport cu rafturi, numit „”bakers rack””, fabricat din fier forjat. In baie, poti sa-ti incadrezi oglinda intr-o rama din… fier forjat, bineinteles!

Daca ai o gradina, poti sa-i amplifici frumusetea cu elemente de decor din acelasi material: poti alege o poarta din fier forjat, gard, copertine, foisoare, mese si bancute. Lampioanele au un aspect unic si pot crea o minunata atmosfera in aer liber. Iar daca ai copii, neaparat ai nevoie de un leagan sau un balansoar, elemente care se vor dovedi atat distractive cat si foarte frumos decorative.

Si daca iti este teama de rugina, stai fara grija: majoritatea pieselor de fier forjat sunt tratate pentru a preveni ruginirea acestora.

Ce a ajutat fierul forjat sa castige atat de mult teren este amestecul unic de antichitate si modernism, fiind in acelasi timp artistic dar si util. Exista chiar elemente de pus pe perete care asigura camerei un aspect stil country, iar cuierul din fier forjat se dovedeste a fi o piesa decorativa unica, potrivita oricarei case si oricarui stil, schimband complet aspectul incaperii in care este asezat.

Leave a Reply