Zi de zi

Greseli de evitat pentru un look impecabil

Afla care sunt pentru a sti cum sa le eviti.

Culorile

In primul rand, acorda atentie culorilor pe care le alegi: acestea trebuie sa se asorteze cu tonul pielii tale. Testeaza, experimenteaza, joaca-te cu diferite culori pentru ca in final sa-ti decizi paleta de culori. In al doilea rand, ai grija cum asortezi culorile alese. Incearca sa eviti sa asortezi dresurile cu incaltamintea, si evita sa porti dresuri sau colanti negri in cazul in care vrei sa pari mai slaba: dresurile negre atrag si mai mult atentia asupra picioarelor.

Unghiile

Mainile sunt cartea ta de vizita si influenteaza prima impresie. Asa ca ai grija sa ai mereu unghiile ingrijite: nu ne referim aici la a-ti pune sau nu unghii false, la a te da sau nu cu oja. Este de ajuns sa le dai cu lac incolor, atata timp cand unghiile si cuticulele sunt corespunzator si regulat ingrijite.

Machiajul

Make-up-ul trebuie sa fie unul adecvat momentului zilei si ocaziei la care va aflati. Evitati machiajul excesiv daca nu doriti sa fiti in centrul atentiei. In timpul zilei, optati pentru un machiaj natural, care sa estompeze micile defecte si sa accentueze calitatile chipului. Seara optati pentru un machiaj mai indraznet, insa nu va supraincarcati tenul.

Marimea hainelor

Daca iti doresti sa ai cu cateva kilograme in minus, solutia nu este sa imbraci haine cu 1-2 marimi mai mici: acestea vor accentua si mai mult surplusul de kilograme si va crea un look neplacut. Alege-ti haine potrivite pentru corpul tau si opteaza pentru design-uri care sa iti puna in valoare calitatile. Si ai grija ca acestea sa fie mereu curate, ingrijite, calcate.

Lenjeria

Daca porti o bluza alba si usor transparenta si alegi un sutien negru sau albastru, cu siguranta vei atrage privirile asupra bustului. Insa s-ar putea sa nu vrei ca acesta sa fie modul in care atragi atentia. Alege cu grija culorile, ai grija la bretelele sutienului in cazul hainelor cu spatele gol sau umerii goi si la dimensiunile slipului in cazul in care porti blugi/pantaloni cu talie joasa pentru a nu-ti expune lenjeria intima publicului.

Pantofii

Degeaba esti impecabila in partea de sus, daca incaltamintea nu arata corespunzator: aceasta va strica tot look-ul. Ai grija sa ai incaltamintea intr-o stare buna (du-i la reparat daca este nevoie), sa fie curati, dati cu crema sau lustruiti.

Leave a Reply