Zi de zi

Scrisori si telefoane…

Ce e frumos,dureaza al dracului de putin”. Inteleapta vorba.Desi credeam ca sunt in Rai avand-o pe Alexandra si iubirea ei,s-a dovedit a nu fi chiar asa..In fiecare relatie exista mici certuri care pe parcursul ei iti poate afecta in mare parte increderea in persoana respectiva si multe altele. Incep acest capitol cu o intamplare trista  din povestioara mea de dragoste dar pe de alta parte draguta.

Asadar,dupa ce ne mergea totul bine,eram cei mai fericiti oameni si nimic nu-ti mai doreai de la viata decat sa continui acest vis frumos, ne-am certat pentru prima oara. Chiar daca ne intelegeam foarte bine,ea avea momente ciudate(cum fiecare fata are) si intr-o seara am vrut sa vad ce a patit..de ce se comporta asa de rece cu mine ? Nu i-am facut absolut nimic si habar n-aveam ce I s-a intamplat..La un moment dat imi spune: Tu esti prea mare pentru mine si vrei ceva mai mult de la o relatie iar eu nu pot sa-ti ofer! Cand am auzit asta..am simtit in mine un cutremur mai mare decat cel din ’77 ! Stia foarte bine ca o iubeam mult si ca nu aveam de gand sa facem dragoste pana cand nu se simtea pregatita. Dar,degeaba i-am spus toate chestiile astea pentru ca tot nu se lasa..Mi-a zis ca a vorbit si cu maicasa si ca cel mai bine era sa renuntam unul la altul..Initial credeam ca se comporta asa pentru ca si-a gasit altul pe acolo..Incepeam sa fiu de acord cu vorba aia:” Intr-o relatie la distanta,toti 4 sunt fericiti! Insa,ma bucur ca nu era vorba de asta..si ca trebuie sa-I dau de cap problemei asteia..Noi vorbeam cel mai mult pe mess si putin pe facebook..

Asa ca daca nu-mi raspundea la mesaje si iesea de pe messenger,sigur avea ceva. O cunosteam prea bine . Chiar asta s-a intamplat.I-am dat vreo 10 buzzuri,50 de mesaje si 10 emoticoane dar degeaba..Am si sunat-o de vreo 20 de ori insa nimic..Ce ma gandesc eu sa fac ? Trebuia sa o conving pe maicasa care sunt intentiile mele si sa o convinga si pe ea ca nu are rost sa stricam ceva frumos.. Problema era ca nu stiam cum sa dau de mama ei. Stiam doar numele ei si adresa..Cum pot lua legatura cu ea? Stau eu sa ma gandesc si imi vine o idee traznita..cum numai mie im vine . J) Fur telefonul de la tataie si sun peste tot . J) Prima oara incerc la primaria din Busteni. Dialogul meu cu tipa de acolo a sunat ceva in genul:

-Buna ziua! Primaria Busteni ?

-Buna ziua! Da,cu ce va putem ajuta?

-As dori sa aflu un numar de telefon al unei persoane de prin zona..Se poate?

-Hmm..Nu stiu ce sa zic.Nu prea avem voie sa va oferim informatii despre anumite persoane..dar daca e urgent incercam sa va ajutam. Spune-ti-mi adresa.

Ii dau eu adresa..numele,strada,blocul insa nu o gaseste nicaieri..

-Ne pare rau! Chiar nu exista in baza noastra de date..incercati la primaria Prahova!

-Ok! Va multumesc mult!

Leave a Reply