Frumusete

La ce foloseste corsetul modelator?

Corsetul modelator si o garderoba pe masura pot schimba radical imaginea unei persoane in ochii privitorilor. Burta, fundul prea mare sau coapsele prea groase pot disparea ca prin minune. O silueta supla fara a merge la sala de fitness. Cine nu si-ar dori asa ceva?

corsetul modelatorCa sa il definim, corsetul modelator este acel articol vestimentar care reda iluzia unui corp mai slab. Primele corsete modelatoare aveau incorporate fier, ceea ce le facea foarte durearoase de purtat si se lipeau de piele. Totusi, corsetele modelatoare moderne nu mai sunt facute cu fier si sunt mult mai confortabile.

Un lucru este cert in privinta corsetelor modelatoare: garanteaza o talie mai subtire oricand ai nevoie, insa temporar!

Probabil te intrebi cum functioneaza un corset modelator.  Ei bine, mecanismul din spatele acestuia este purtarea corecta. Corsetele modelatoare reaseaza grasimea din zona unde este pus. Pe de alta parte, grasimea corpului este reasezata in locuri care te vor avantaja, nefiind doar comprimata acolo unde este pus. Corsetele modelatoare iti ofera exact ceea ce iti doresti: muta grasimea corupului in locurile unde ne dorim ca acestea sa fie. Mai mult decat atat, daca este purtat corect, va ajuta la imbunatatirea posturii corpului, ceea ce reda de asemenea aspectul unei talii de tip clepsidra.

Cateva dintre beneficiile majore ale purtarii corsetelor modelatoare sunt:

  • Corsetele modelatoare te fac sa arati instantaneu mai slaba. Este neindoilenic faptul ca purtarea unor corsete modelatoare de calitate te vor face sa arati mai slaba.
  • Este usor sa-ti imbunatatesti imaginea. In cazul persoanelor pe care abia le intalnesti si care se intreaba daca te plac sau nu. Corsetele modelatoare ajuta la construirea unei prime impresii mai bune, ceea ce este foarte important!
  • Pret mic. Comparativ cu alte metode de slabire si tonifiere a corpului, corsetele modelatoare pot constitui o reala economie, mai ales atunci cand ne gandim la pretul operatiilor estetice sau a programelor de slabire prin nutritie.
  • Nu se vad pe sub haine. Datorita tehnologiei avansate de producere a corstelor modelatoare cu microfibra lycra, materialul acestora devine invizibil pe dedesubt. Asadar, poti purta tinute care se muleaza pe corp, fara ca acesta sa fie observant de cei din jur.
  • Completeaza o cura de slabire prin nutritive sau sport. In aceste situatii se remarca cel mai mult corsetul modelator, atunci cand iti doresti sa porti rochia aceea la care visezi, mai devreme decat planuit. Daca este vorba de numai cativa centimetri in plus in zona coapselor sau in cea posterioara care te impiedica sa porti o anumita pereche de blugi, corsetul modelator este cel care te va ajuta sa ii poti purta.

Sa fim realisti, probabil tii deja o dieta care sa te ajute sa scapi de kilogramele in plus. Asta ar putea lua luni de zile de disciplina si sacrificiu, dar totusi o gramada de timp a trecut deja; inca cateva grame sau cativa centimetri nu iti permit sa-ti atingi scopul. In timpul acesta, corsetele modelatoare pot fi de folos, ajutandu-te sa imbraci hainele pe care vrei sa le porti. Pana vei ajunge la greutatea ideala, cea mai buna solutie o reprezinta corsetele modelatoare de la Allsa.ro.

Leave a Reply