Zi de zi

Plimbare in munti

Pentru inceput, acest articol este dedicat tuturor persoanelor care vor sa asculte o lectie de viata si niste experiente cu care te intalnesti o data in viata!

Dupa cum spuneam,numele meu este Edward si  m-am hotarat sa scriu o carte despre  ’’povestea mea de dragoste’’ pe care am trait-o vara trecuta alaturi de o persoana speciala, care va ramane mereu acolo ,in inima mea.Pe langa asta, o s-o combin cu intamplari amuzante prin care am trecut cu prietenii mei si nu numai! In acest capitol,intitulat : ‚’’Aventura in munti” este vorba despre cum mi-am gasit acel soulmate.:)) Totul a inceput cand ma saturasem de relatiile pe care le –am avut si doream ceva serios..gen sa vad si eu ce inseamna cu adevarat dragostea, (Da stiu..parca am innebunit cand am spus asta..dar noi baietii dorim sa experimentam cu voi fetele, diferite chestii legate de viata de cuplu).Asadar au trecut zilele si ma gandeam mereu : Cum e dragostea? Ma uitam zilnic la filme romantice si nu-mi doream decat sa fac si eu parte din ele. De fiecare data cand mergeam cu prietenii in parc, vedeam o gramada de cupluri asa fericite si traiau sentimentul acela unic..Eram nervos..Deci eram in stadiul ala in care ti s-a luat de tot.

Am avut momente cand ma certam cu prietenii mei doar din simplul fapt ca nu mai voiam sa fiu cu orice fata.Ii intrebam: Le iubiti? Ei : Nu..dar vrem sa le futem! Am zis ok..daca vreti sa stati cu o fata numai pentru sex e treaba voastra.Consider ca un baiat trebuie sa stea cu o fata doar daca o iubeste si tine la ea..fara a o face sa sufere vreodata.Un baiat trebuie sa isi respecte fata,sa o faca sa rada,sa o surprinda mereu cu cateceva placut,sa nu o plictiseasca,sa o sprijine in a face lucruri bune,sa ii acorde toata atentia din lume,sa nu-i pese de ceea ce spun altii,sa se simta sigura in bratele lui si sa ii arate in fiecare zi cat de mult o iubeste …

Leave a Reply