Potenta masculina Sanatate Zi de zi

Femeile si prezervativele – iata ce trebuie sa stii

In acest material, lasam la o parte timiditatea, complexele si pudibonderie si vorbim despre prezervative. Este un articol care se adreseaza doamnelor si domnisoarelor care isi doresc si merita o experienta sexuala sanatoasa si placuta. Astfel, iata cateva aspecte care ar trebui sa va dea de gandit in legatura cu aceste metode de protectie.

prezervative pentru femei

Mai intai de toate: de ce prezervative?

Pentru a folosi cu incredere prezervative, trebuie sa intelegem de ce facem acest lucru. Si incepem prin a va spune ca ele reprezinta cea mai sigura metoda de protectie, atat in ceea ce priveste sarcinile nedorite, cat si bolile sau infectiile. Astfel, cea mai buna recomandare este sa le foloseste periodic. Desigur, in afara de prezervative mai exista si alte metode de protectie. Acestea sunt reprerzentate de anticonceptionale sau altele asemenea. Insa, prezervativele sunt cele mai sigure si contribuie la prevenirea bolilor si sarcinilor.

Cum trebuie aplicat corect prezervativul?

Pentru a fi sigura pe tine atunci cand vine vorba de metodele de protectie, trebuie sa stii ce fel de prezervative sa cumperi si cum sa le aplici corect. Pare dificil, dar nu este. Acestea au diferite marimi si forme. Exista si arome, insa, iti recomandam sa eviti folosirea acestora deoarece pot produce diverse infectii si usturimi. Dincolo de asta, pentru a deveni experta in alicarea prezervativului, incearca sa exersezi folosirea sa. Aplica-l pe un castravete sau un morcov, acasa.

De regula, majoritatea barbatilor vor sa aplice singuri prezervativele. Insa, este mai bine sa fii pregatita si sa sufli si in iaurt.

Prezervative pentru femei – da sau ba?

Aceasta metoda de protectie este detul de populara printre femeile puternice si independe. De asemenea, ea este sugestie buna pentru femeile care au parteneri ce sufera de alergii la latex. Latexul este principalul material folosit in confectionarea prezervativelor, iar daca partenerul tau nu se impaca foarte bine cu el, poti alege varianta de a prelua tu fraiele.

Aceasta metoda nu este deloc dureroasa si se foloseste foarte usor. Pur si simplu, prezervativul feminin se aseamana cu o punga subtire care se introduce in vagin si care are in capete doua inele moi de prindere. Vestea buna este ca aceste inele pot produce ele insele placere pentru femei.

Discutia cu partenerul – cel mai important pas

Daca ai un partener stabil, este firesc sa discutati despre prezervative si protectie. Nu este un subiect tabu, este o necesitate de care trebuie sa tii cont. Astfel, fara rusine, preia tu initiativa si discuta despre sex. Cumpara prezervative si explica-i si lui de ce este important sa le poarte. Chiar daca are un istoric fara probleme in ceea ce priveste bolile cu transmitere sexuala, tot nu are rost sa risti.

Desigur, daca te hotarasti sa pornesti intr-o aventura sexuala, in care nu stii exact ce partener vei intalni este bine sa fii pregatita. Cumpara prezervative si fa-ti stocuri serioase. Pe langa asta, nu accepta sub nicio forma o aventura sexuala neprotejata. Aceasta te va costa scump.

Tu trebuie sa fii cea care ia initiativa. Nu ai nevoie de un barbat pentru a te proteja. Trebuie doar sa pui piciorul in prag. Esti puternica, moderna si smart.

Leave a Reply