Medicina alternativa Sanatate

Ventuze masaj facial – ce trebuie sa stii despre ele?

Ventuze masaj facial siliconChipul unei femei este dovada ingrijirii corespunzatoare. Insa, odata cu inaintarea in varsta, semnele imbatranirii si a oboselii incep sa devina din ce in ce mai vizibile. Acestea capata forma unor riduri mai mult sau mai putin adanci, in functie de cum au fost si incercarile prin care a trecut chipul femeii respective. Insa, vestea buna este ca astazi este posibila eliminarea ridurilor, prin aplicarea unor metode precum tramentul cu ventuze masaj facial, tehnologia pe baza de laser, creme si lotiuni. Dintre toate cele mentionate, tratamentul pe baza de ventuze faciale este cel mai eficient, daca luam in considerare costurile, dar si rapiditatea.

Dar inainte de a vorbi despre ventuze masaj facial, trebuie sa vorbim putin si despre cauzele care duc la aparitia acestor imperfectiuni. De cele mai multe ori, ridurile care iti marcheaza fata intr-un mod neplacut sunt rezultatul emotiilor si starilor puternice prin care am trecut. Insa, acestea evidentiaza si o alimentatiee nesanatoasa, un ten care a fost lasat sa sufere din cauza deshidratarii si, desigur, oboseala.

Muncim prea mult, ne strasam din orice, ne suparam repede, ne ingrijoram cand vine vorba de ziua de maine.

Ventuze masaj facial – ce inseamna mai exact un tratament?

Cand spunem tratement cu ventuze, ne gandim la medicina de odinioara, la leacurile chinezesti, la tratamentele de infrumusetare ale bunicilor. Nimic mai adevarat, cu mentiunea ca in ziua de astazi, ventuzele au evoluat si ele. Cele mai des folosite sunt cele din silicon, acestea inlocuindu-le cu brio pe cele din sticla sau pe cele din cauciuc si plastic.

Insa, ce putem spune este ca ventuzele pentru masaj facial, confectionate din silicon nu sunt altceva decat adaptarea celor chinezesti, de odinioara, confectionate indeosebi din sticla. Cele din silicon functioneaza pe baza aceluiasi principiu si anume cel referitor la vacuum, avand rolul de a reda in timp elasticitatea pielii.

Iar cand spunem in timp, ne referim la faptul ca este nevoie de cel putin 5 sedinte pe baza de ventuze masaj facial, pentru a putea observa rezultatele. Insa, aici intra in calcul mai multi factori: tipul de ten al celei care se aplica, cate de adanci sunt ridurile formate, cat de sanatoasa este alimentatia celei care foloseste ventuzele, cat de bine sta la capitolul echilibru hormonal etc.

Ventuzele nu au doar rolul de a duce la eliminarea ridurilor, ci de a reda elasticitatea si frumusetea pielii si prin intermediul vaselor capilare. In orice caz, fata devine neteda si fina.

Dincolo de asta, ventuzele pot avea diverse culori, fara a avea o semnificatie aparte. Ele pur si simplu arata astfel. Dimensiunile depind de la un brand la altul, insa, de regula, cele pentru fata au dimensiuni de 8 cm inaltime si 2,5 cm latime. Aceste ventuze seamana cu un con, cu diferenta ca partea de sus nu este ascutita, ci rotunjita.

Pretul unor astfel de ventuze nu este mare, ci depinde de oferta pe care o gasiti. Ventuzele pentru masaj facial se intalnesc la sectiunea cosmetice, insa recomandarea noastra este sa alegeti un magazin de profil, specializat in accesorii pentru masaj. Luand o astfel de decizie, puteti ajunge sa platiti mai putin.

Leave a Reply